Web Ground присъединиха още един уеб сайт към портфолиото си от интернет проекти

Публикувана на 18.09.2008

Преди малко дойде email с тази новина:

Порталът Partystars.bg е новото попълнение в семейството на Интернет медийна група WebGround. От тази седмица клиентите на групата могат да се възползват от новите възможности за реклама, които сайтът предоставя.

Partystars.bg е най-посещаваният парти портал в България. Потребителите му са хора на възраст 18-35 години, посещаващи елитни клубове и заведения, предпочитащи маркови напитки, стилни дрехи и съвременна електронна музика. Сайтът се стреми да бъде наръчник за добро прекарване на вечрта. В него може да се намери информация за предстоящите партита в цяла България, снимки от изминали такива, клубни новини и други. В Partystars.bg има над 100 000 регистрирани потребители, които качват снимки, коментират партита и споделят впечатления от нощния живот в България.

Web Ground присъединиха още един уеб сайт към портфолиото си от интернет проекти - Partystars.bg

Присъединяването на Partystars.bg към партньорската мрежа от сайтове на медийна група WebGround е поредният успешен ход към разнообразяване на продуктите и услугите, предлагани от групата. Предишната стъпка в тази насока беше през месец май, когато част от групата станаха фармацевтичният портал Pharmacy-bg.com и двата геймърски сайта: Esl.eu/bg и Man1a-gaming.org.

С увеличаването на броя на сайтовете в групата, WebGround желае да повиши качеството на предлаганите информационни и рекламни услуги и да бъде една крачка пред останалите в Интернет сферата.« « Уникален за България нестандартен уеб банер върви вече онлайн | Интернет отдела на медийна агенция MindShare – си търси Стажант! » »

8 Коментара по темата “Web Ground присъединиха още един уеб сайт към портфолиото си от интернет проекти”

 1. Miroslav Oprev
  Sep 18, 2008

  abe koi si gi izmislq tiq 100 000 registrirani …. tva dale4 ne e taka … samo da vi spomena ;)


 2. dim
  Sep 18, 2008

  абе миро, говориш с мишка


 3. Emilyyka
  Sep 18, 2008

  …i kakva e sumata na zdelkata :)


 4. bgboy
  Sep 18, 2008

  Няма сума, това е партньорство. Като мрежа от уеб сайтове които продаваш


 5. Stalik
  Sep 19, 2008

  Страхотно… :) Още един сайт за губене на време, генериращ въздухарски трафик и кликове. Да не говорим, че възпитава младите в упадъчните ценности на капиталистическият западен буржоазен елит.


 6. Андрей
  Sep 19, 2008

  ” Partystars.bg е най-посещаваният парти портал в България. ”

  Кой и в качеството си на какъв си позволява да прави подобни определения?
  Въпросния сайт е тежък, грозен и непрофесионалността на фотографите е нещо, което не просто ти се набива в очите, ами не знам какво…Конкуренцията в лицето на tilllate.com просто го издухва по всички параграфи.


 7. Zhivenkov
  Dec 28, 2009

  Конечно. Это было и со мной.


 8. murzik
  Jan 02, 2010

  оч даже!


Остави коментар

*