“Каквото се случи на Градина, си остава на Градина”

Публикувана на 08.08.2016

IMG_5872

“Каквото се случи на Градина, си остава на Градина!”. Така завършваше един от имейлите, изпратен относно организирането на така чакания каравана билдинг. Ние, обаче си прекарахме толкова добре, че няма да пропуснем да го споделим с вас.

Та, равносметката е една каравана, пет палатки, седемнадесет човека, две деца и едно куче. Така изглеждаше картинката цели три дни на къмпинг Градина, където всички интерактившеърци се насладихме на нашата заслужена почивка и дългоочаквано презареждане.

Лек ветрец развява косите, топъл пясък сгрява босите крака, а водата – чиста и разхлаждаща. Но дори и в този момент, ние без работа не можем! Дори и когато сме на плажа, с чаша мента в ръка, ние продължаваме да снимаме продукти и да раждаме идеи. Или пък си представете как в тъмното, докато чакаме вечерята, всички умуват как да снимат кола, така че да се виждат звездите над нея. Pole dance, уейк борд, кайт борд, йога, всичко това беше част от тези прекрасни три дни, които ни накараха да се завърнем още по-мотивирани и целеустремени в работата си.

И когато за много хора августовския понеделник е сив и тежък, а завръщането в офиса – мъчително, ние идваме на работа заредени и отпочинали, щастливи, че сме част от това велико нещо – Interactive Share.

Целият екип благодари на Дени и Марто за незабравимото преживяване и грижите. А как си изкарахме и какво точно се случи на Градина вижте тук.

 

 Tags: , , ,

« « Digital Experts Talk, Episode #6 | Interactive Share се мотивира и учи от най-добрите в продажбите – обучение по Grant Cardone » »

Един коментар по темата ““Каквото се случи на Градина, си остава на Градина””

  1. Яко. И от снимките във фейса си личи, че добре сте починали на морето. Виждам едни много заредени и мотивирани млади хора. Поздравления за чудесния тиймбилдинг и зареждащата почивка на Градина. Почти ви завиждам, че не съм част от екипа ви.


Остави коментар

*