Svetlabags.com дава 5 000 лв. на този, който докаже че се продават български куфари в България??

Публикувана на 23.12.2008

Днес попаднах на много интересна новина. Светла Несторова, собственик на магазини „СВЕТЛА” и на известният онлайн магазин за собственик на магазини „СВЕТЛА” и на известният онлайн магазин за куфари, чанти, чадъри.. дава до 5000 лева на първият човек който докаже, че в България се продават български куфари!

Ето информация от г-жа Нестерова:

Давам парична награда между 500 и 5000 лева на човека, който докаже, че в последните 5 години у нас има произведени промишлено количество чисто български куфари – не с вносни части, не на ишлеме, сензационно обяви пред НТ собственичката на верига магазини за аксесоари Светла Несторова.

Сумата ще зависи от подробността на сведенията. Реакцията на Светла е продиктувана от предпразничната кампания за подкрепа на българското производство и купуването само на нашенски стоки, с които недобросъвестни търговци спекулират.


Наградата я давам
за доказано българска марка куфари, произведена у нас с местни материали.
Наградата ще получи човека, който с документи и факти докаже колко куфара са се произвели у нас през последните 5 г. с български материали, не са поръчвани в чужбина и не са от ишлеме,и не в няколко бутикови бройки, а промишлено производство.

Това е моят начин на протест срещу онези, които спекулират с доверието на потребителите и заблуждават българския потребител, че продават български стоки, които са качествени и евтини. Известно ми е, че масово се поръчват в тези страни / Китай , Азия,Тайланд/ с евтина работна ръка, лепва им се етикет „Произведено в България” и хората подкрепят икономиката на Китай, Тайланд или Бангладеш. Нищо чудно, щом като земеделска страна като България внася чесън от Китай.

Svetlabags.com - онлайн магазин за чанти, куфари, портмонета, портфейли, чадъри, ръкавици и др.

Успокоителното е, че става дума само за куфари. Чанти, слава богу, у нас се правят. И то доста добри.
Наградата е за куфари българска марка, в търговски количества, произведени в България”, поясни пред НТ Светла Несторова.

Г-жа Нестерова е собственик на един от най-известните онлайн магазини у нас – Svetlabags.com. В онлайн магазина тя е изнесла целият си оффлайн бизнес. Похвално е нейното желание да подкрепя интернет търговията в България. Те е една от малкото хора които са насочили своят бизнес и към интернет средата. По нейни думи онлайн магазина се развива много добре, поради тази причина основна част от рекламният и бюджет е насочен към интернет рекламата, основно чрез Performance реклама.

До сега тя е използвала комбинация от различни Pay Per Click мрежи у нас. Скоро смята да направи основен редизайн на уеб сайта Svetlabags.com, както и да добави нови функционалности, като чрез тези мерки смята да отговори подобаващо на най-новите тенденции в уеб дизайна и уеб програмирането.

Скоро очаквайте специално интервю направено само за читателите на най-известният и посещаван уеб сайт за интернет реклама и маркетинг в България – www.interactive-share.com.

В интервюто ще прочетете интересна и полезна информация за това как е дошла идеята да пренасочи своят оффлайн бизнес в интернет, и с какви предизвикателства се срещнала до сега…

А до тогава нека подкрепяме инициативата “Произведено в България” !!!« « Какво мисли българският онлайн потребител за бъдещето? | Новите правила за обвързване на потребителя!! » »

12 Коментара по темата “Svetlabags.com дава 5 000 лв. на този, който докаже че се продават български куфари в България??”

 1. solo5.log.bg
  Dec 23, 2008

  евтин PR за 500лв :-))


 2. solo5.log.bg
  Dec 23, 2008

  щом наградата е м/у 500 лв и 5000 лв, значи някой може да се надява на максимум 500 лв :-))


 3. vagon
  Dec 23, 2008

  Харесва ми статията. Ще чакам и интервюто :)


 4. Oggy
  Dec 23, 2008

  Моите поздравления. Не бих го нарекъл евтин PR. Бих го нарекъл умен PR Много идейно, браво.


 5. Stoyan
  Dec 25, 2008

  Креативно, много добре замислено обвързване на актуалното в публичното пространство за безплатен и директен достъп до медиите:)
  Много добра идея, поздравления!


 6. Красимира
  Dec 25, 2008

  Страхотна идея!!!!!
  Само нека г-жа Сотирова обясни защо прекрати БГ производството си и продава английски и други марки със сигурност произведени в Китай.
  Доста двулично.
  Евтин PR!!!


 7. Oggy
  Dec 26, 2008

  E sega stana problema. Marto, da ne stanem tuka za6tita na potrebitelq samo :)))


 8. tanita
  Jan 15, 2009

  ste umra ot smiah ! I kak ste reshi 500 ili 5000 lv ? E vidiahme saita -prekaleno skapo e pochti vsichko .


 9. tanita
  Jan 15, 2009

  ploska reklama….!


 10. An
  Mar 20, 2009

  Хубаво е че има хора които разобличават лъжата. И трябва да са все повече и повече. Вярвам че трябва да престанем да си мълчим, когато някой ни заставя да изберем лъжата или да замълчим и да “благоденстваме”. Със сигурност зная, че няма производство на БГ куфари и тези, който лъжат, че има такива всъщност внасят доста по-евтина стока от Китай (най-често), а тук я продават на доста по-високи цени вероятно, предлагайки стоката за българска. Осигуряват си пазар и натрупват печалби със лъжа. Само се чудя как хорат им вярват все още!? Макар и някои от китайските стоки да са качествени, ако те се продават с етикет “made in China” със сигурност цената им ще бъде различна!


 11. леа
  Mar 24, 2009

  Чудесно е да не се толерира лъжата..Дано все повече търговци не пробутват китайска стока за българска………И на мен ми омръзна открито да ме лъжат когато пазарувам!


 12. Роза
  Apr 02, 2009

  Браво на моралистите!
  Само в едно съм сигурна, че тези които най-много говорят за истина, най-много лъжат. Препоръчвам Ви политическата сцена за реализация!


Остави коментар

*