Търси се банкнота от 10 лева!

Публикувана на 02.04.2013

Животът на една банкнота от 10 лева. Може би е твоята?

Това е историята на една банкнота от 10 лева. Тя изглежда като всяка друга, но всъщност, изобщо не е. Тя е много по-специална и необикновена, а съдбата й не е да бъде похарчена за 2 кутии цигари или едно уиски в нощен клуб, нито пък да бъде пропиляна от човешка глупост. Тя е много по-различна от всички други банкноти и го знае. На нея е отредено да бъде пратеник на човешката доброта. Знаете ли, тази банкнота има такава сила, каквато никой супер герой не си е и представял, че може някога да съществува…

Нейната мисия е да дари щастие. Да, тази банкнота може да дарява бъдеще, бъдеще на деца в риск. И може би ти си късметлията, който я притежава и може би точно ти ще й помогнеш да изпълни предназначението си като я дариш на децата от SOS Детски селища. А ние ще ти разкрием една тайна – не банкнотата е специална, специалният си ТИ!

Помогни на банкнотата да изпълни съдбата си ТУК!

SOS Детски селища създава кампания за дарители, които всеки месец могат да отделят сума по избор за деца в нужда. С тези средства дарителите осигуряват грижа за децата от селищата в дългосрочен план, осигуряват им доверие и сигурност, че винаги ще имат подкрепа. Благодарение на тези финансови средства, педагозите от SOS Детски селища успяват да адаптират условията, в които децата живеят към нуждите им, а не обратното. Но най-важното е, че този жест им дава надежда и здравословна среда, в която могат да получат своето щастливо детство.« « Семинар “Продавай повече онлайн!” | Онлайн рекламата през 2012 в цифри » »

Един коментар по темата “Търси се банкнота от 10 лева!”

  1. Цветомира Благоева
    Apr 11, 2013

    Незнам къде сте публикували или на кого сте изпратили това, но ако не сте – направете го!
    Работи!


Остави коментар

*