Семинар “Продавай повече онлайн!”

Публикувана на 19.03.2013

За последните няколко години онлайн магазините, както и продажбите по интернет у нас, регистрират огромен ръст. Обемът на поръчките онлайн расте и вече почти всичко може да бъде закупено по интернет. Това означава, че пазара в България вече е готов да последва световните тенденции и еволюцията на пазаруването.

Във връзка с нарастващия дял на онлайн търговията, Interactive Seminars, част от дигитална агенция Interactive share, организира семинар на тема „Продавай повече онлайн!“. Семинарът ще бъде насочен към всички предприемачи, които имат или искат да създадат и управляват успешен и работещ онлайн магазин. Участниците в семинара ще имат възможността да научат много успешни практики и техники за създаване и управление на онлайн магазин.
Лектори ще бъдат доказани експерти в бранша. Ето някои от тях – Димитър Димитров и Стефан Чобанов – Stenik, Георги Маринов – изпълнителен директор на e-Pay, Любомир Русанов – основател на Superhosting.bg, Димитър Димитров – Мирчев Идеас ЕООД, Рафи Шахугян – Студио Модерна, Михайл-Ернесто Михайлов – slowcooker.bg, Иван Димитров – Digital Division, Павел Пенчев – Еконт Експрес ООД, Лили Грозева – SEO експерт.
От тях ще може да научите много относно това как да рекламирате своя онлайн магазин, кое е полезното съдържание, което е необходимо, каква онлайн платформа да изберете, как да задържите клиентите на сайта и най-важното как да продавате повече онлайн.

Семинарът ще се проведе на 11.04.2013 в СТЦ Интерпред. До 03.04.2013 може да се възползвате от ранната регистрация с 25% отстъпка от цената. След 03.04.2013 цената за семинара ще бъде 140 лв.

Създайте успешен онлайн магазин, за да достигнете до повече клиенти! Продавайте повече онлайн!
Регистрирайте се сега!

За контакти:
Виктория Лалова-Станкулова
viktoria.lalova@interactive-share.com
0894 66 10 73

Повече за този и предстоящи семинари може да научите на interactive-seminars.com.« « Come to the Dark Side, we have football table | Търси се банкнота от 10 лева! » »

Остави коментар

*