Антон и Мария – новобранците атакуват

Публикувана на 14.02.2018

Представяме ви двамата най-нови членове на екипа – Антон и Мария. И двамата обичат да разказват истории – тя чрез думи, той – чрез видео и фотография. Тя умее да общува с хората, а той – да ги снима. И както може би се досещате, Мими е нашият Social Marketing Assistant, а Тони – нашият Video Editor, който стои зад всичките готини видеа, които виждате напоследък. Запознайте се с тях:

Антон Драганов

Кой си ти и за какво се бориш?

Аз съм Антон Драганов. Занимавам се с фото и видео по рождение и обичам идеята за бъдещето и новите технологии. Вярвам, че някой ден, с моето изкуство ще покажа нещо ново на света, с което ще бъда признат. Никога не спирам да чета и да се уча на нови неща. Не се плаша от работа, нося на стрес и напрежение и бързо се адаптирам към всичко ново.

Бoря се за признание в сферата на фотографията и видеографията. Силно вярвам в успеха си и знам, че някой ден графикът ми ще е пълен със задачи, а дневникът ми с нови идеи, които ще ме отведат до върха.

Какво те доведе при нас?

В Interactive Share ме доведе желанието за разнообразна работа в динамична работна среда. Тук знам, че кариерата ми е в безопасност. Каквото и да се случи, винаги ще имам някоя и друга задача.

Как се чувстваш в Бандата?

Тук се чувствам като у дома си – като в хомеостаза. Не само защото работя на пешеходно разстояние от настоящия си дом, а и защото всички колеги ме приеха такъв, какъвто съм още от първия ден.

Пожелай си нещо :)

Пожелавам си много по-добри проекти през 2018 г., както и много научени неща.

Мария Найденова

Кой си ти и за какво се бориш?

Мечтател и маркетинг ентусиаст. Обичам музиката, психологията, завладяващите книги и приключенията, разкриващи красиви места и интересни култури.

Боря се за по-малко клишета, повече приемственост и един по-добър свят.

Какво те доведе при нас?

Желанието да придобия опит и да се уча от най-добрите. И една впечатляваща лекция по време на Майсторски клас по дигитален маркетинг.

Как се чувстваш в Бандата?

Като Бандит. :) С този екип наистина не е трудно човек да се почувства приет, всички са толкова позитивни. Смехът, огласяващ офиса, е достатъчно показателен.  

Пожелай си нещо :)

Успешни и смислени кампании, доволни клиенти и интересни предизвикателства.« « Криста и Вероника – енергия на квадрат | ТЪРСИ СЕ: Social Media Manager » »

Остави коментар

*