MyMedia.bg – една нова и свежа интернет медийни група

Публикувана на 30.06.2008

Днес имах среща с колежките от MyMedia.bg. Ако някой не е чувал за тях това може би се дължи на факта, че те са една нова и много свежа интернет медийна група.

MyMedia.bg - една нова и свежа интернет медийни група

Ето какво казват те за себе си на корпоративният им уеб сайт:

За нас MyMedia.bg не е просто проект, а мисия : да бъдем неотменна част от преживяванията на публиката си.

За вас колекционираме и създаваме продукти, които да превърнем в любимо ваше място,
защото най-важнитe за нас сте вие – тези, за които създаваме и от които се учим.

Желанието на целия екип е MyMedia.bg да се превърне в повече от бренд

MyMedia.bg е създадена преди повече от 1 година. Пилотният проект на групата е MySound.bg, както се досещате от името му, проекта е насочен основно към меломаните. Тази година участва на уеб фестивала в Албена.

Mysound.bg

MyBlog.bg е следващият интересен техен проект. Като той изцяло е насочен към уеб блогърите, а интересната новина тук е че платформата е изцяло разработена от самата уеб медиа. Тоест Myblog.bg е user friendly платформа за публикуване на уеб блогове. Потребителите ще имат възможност да използват различни скинове и много екстри при изграждането на своите уеб блогове.

Myblog.bg

MyHoroscope.bg е третият проект на групата. Както и при предишните два проекта и при този от името се разбира за какво става на въпрос. Идеята на прокета е да предоставя lifestyle хороскопи за активната и млада жена, дневни, седмични, месечни игодишни хороскопи, въобще всичко свързано с хороскопите, но информацията ще бъде поднесена по интересен и привлекателен начин.

MyHoroscope.bg

От MyMedia.bgMyMedia.bg« « Какво очаквате и желаете да четете в www.interactive-share.com? | Среща на Нилсън Онлайн с рекламодатели и медийни агенции » »

7 Коментара по темата “MyMedia.bg – една нова и свежа интернет медийни група”

 1. Bogomil Shopov
  Jun 30, 2008

  Да, преди няколко дена и то точно сайта с блоговете :)


 2. Nik
  Jun 30, 2008

  А аз пък през един форум, където дискутираха “брандинг-а” на MySound. Т.е. автора на хеадер-а със самолета искаше мнение за визията :)


 3. smiling
  Jun 30, 2008

  аз пък това със самолета не го разбирам … т.е. сега като гледам би следвало да е брендиране на авиокомпания, но в кафявия му вид сайтът тежеше повече на мястото си

  явно колежките са били убедителни :)


 4. Stefan
  Jul 01, 2008

  Досега не съм попадал на MyMedia.bg, но е ного як дизайна и определено получих приятно преживяването да поровя в сайтовете. Мисля, че като стартират новинарския сайт ще станат мног по – популярни ако продължат да залагат на “приятното преживяване” в сайта.


 5. Хороскопите са им слаби. Има по-добри в интернет. Но съм сигурен, че ще се намери кой да ги чете в MyHoroscope.bg. Успех на новата медия :)


 6. Китен
  Jul 26, 2008

  Проекта ми изглежда да има бъдеще. Успех на MyMedia.bg за напред!


 7. netsurfer
  Aug 13, 2009

  Какво става с тази медия? Ще я бъде ли?


Остави коментар

*