Запознайте се с новите попълнения в екипа

Публикувана на 18.04.2018

Що е то „перфектен екип“ и съществува ли подобно нещо изобщо? Ако вземем предвид факта, че на едно работно място понякога се налага да си кооперират най-различни индивиди с коренно различни виждания, нагласи и ценности, то оптималния вариант за работа е всички да се сработят и да „съществуват“ в добре изградена система на уважение и съпричастност.

Нашият екип винаги е бил отворен към приемането на нови и нови кадри, имайки предвид богатата ни стажантска програма през годините. Ето защо, всеки нов човек за нас е по-голям шанс да обогатим светогледа си и едновременно с това да му дадем възможност да стане част от нещо значимо, което да обогати самия него с наша помощ.

Представяме ви две от последните попълнения в нашия екип, Иван и Джесика. Той е на стаж по графичен дизайн, а тя на стаж за Account Assistant. Вижте какво имат да ни кажат.

Иван Горанов

Кой си ти и за какво се бориш?

Аз съм Иван и се занимавам с графичен дизайн. От малък рисувам всевъзможни неща и винаги съм искал да съм в света на дизайна, по един или друг начин. Като всеки млад човек се боря за името си в дизайна. Целта ми е да разбера дизайна в бизнеса и бизнеса на дизайна.

Какво те доведе при нас?

В Interactive Share ме доведоха самите те. Участвах в рекламата академия, която те организират в Нов български университет. Още при първата ни среща харесах екипа и това към което се стремят те.

Как се чувстваш в Бандата?

Представях си ги като най-позитивните и работещи хора. А всъщност те са не само това, а и много повече. Всички са един екип и макар и всеки да има свой проект, никога никой не би ти отказал помощ. Работата е изключително разнообразна, всеки ден можеш да очакваш нещо коренно различно от предишния и точно това ме кара всеки ден да съм с тези хора.

Пожелай си нещо :)

Пожелавам си плановете ми за бъдещето да се осъществят, работата да не спира и знанията, които придобивам всеки ден да се умножават.

Джесика Стоилкова

Кой си ти и за какво се бориш?

Аз съм Джесика и се боря освен със себе си, също така и да научавам и усвоявам нови умения и интересни неща, които да ме обогатяват all day, every day. Желанието ми е да придобия комплексно виждане и know-how за дигиталния маркетинг у нас, неговото развитие, цели и начини за управление.

Какво те доведе при нас?

Огромното и нестихващо желание да се „внедря“ в сферата на диджитал маркетинга, която от няколко години насам ми е влязла под кожата и не ме оставя на мира! След множество изкарани курсове, проекти, лекции и семинари на тази тематика реших, че най-накрая е дошъл момента да се заема сериозно с това и да поставя началото на нещо различно и ново, с което не съм се сблъсквала досега.

Как се чувстваш в Бандата?

Супер – интересно и много вълнуващо, всеки ден се случва нещо свежо и различно и няма абсолютно никакъв шанс да ти е скучно или монотонно.

Пожелай си нещо :)

Пожелавам си неуморно преследване на нови знания, екстремни преживявания, вълнуващи моменти, професионални успехи и реализация, както и много смях и адско забавление!« « Търсиш своето призвание и си решен да научиш нови неща за дигиталния маркетинг? | Приходите от интернет реклама в България – ADEX 2017 » »

Остави коментар

*