Interactive-share.com тръси външни автори, хора които да пишат за интернет реклама и маркетинг

Публикувана на 08.05.2008

Привет на всички!

След дълга пауза (за почивка) се появявам пак ! Първият ми пост след почти две седмици (това е последният материал който написах преди празниците) е на тема :

Интернет реклама и интернет маркетинг уеб блогът Interactive-share.com търси външни автори, или иначе казано Хора които да пишат за всичко свързано с онлайн маркетинг

Ако смятате, че вие имате какво да кажете и споделите в тази насока, сте добре дошли.

Онлайн реклама и онлайн маркетинг

Надявам се много хора, колеги и приятели да проявят желание и реално да започнат да пишат тук, защото основното ми цел когато създавах Interactive-share.com беше и е този уеб блог да стане виртуално място на всички онлайн специалисти и експерти в България.

Мисията на единственият уеб блог за уеб маркетинг и уеб реклама е той да бъде посещаван от хора които се вълнуват и живеят от нея, да могат всички ежедневно да се информират за последните новости и тендениции на пазара.

Уеб блога е насочен към всички младите кадри в България, хора които търсят нови привлекателни и атрактивни работни предложения публикувани директно от самите онлайн медии.

За бизнес хора и такива с желания да инвестират в интернет или пък тези от тях които имат интерес в насока онлайн реклама, да могът те да прочетат повече за това което се случва у нас и то да го научат от източника, от хората които създават уеб маркетинг стратегиите, от хората които диктуват правилата на играта, от хората които са основният двигател на онлайн обществата.

Уеб блога да бъде посещаван и от маркетинг експертите на всички марки и брандове, тези от които зависи дали тяхната фирма ще рекламира онлайн.

Така че чувствайте се свободни да пишете на всякъкви теми свързани с онлайн реклама и онлайн маркетинг!

Разбира се че ще има редакция на статиите, които ще се публикуват в уеб блога, но тази редакция няма да бъде върху съдържанието а относно него.

Няма да се публикува информация която не е вярна, целенасочено се говори против даден човек или фирма, няма да се публикува и информация която не е свързана с темата на уеб блога.

За информация как да се свържете с мен, посетете страницата (Контакти)Tags:

« « Новият уеб сайт на Michelin Energy Saver | Първата външна статия в уеб блога за интернет реклама и маркетинг Interactive-share.com » »

3 Коментара по темата “Interactive-share.com тръси външни автори, хора които да пишат за интернет реклама и маркетинг”

  1. […] за интернет реклама и маркетинг: http://interactive-share.com/?p=244 […]


  2. Oggy
    May 08, 2008

    Айде аз ще ви радвам с новинки от Европата. Добра идея, надявам се хората да са достатъчно отворени, за да разберат, че да се говори за тези неща не е в техен ущърб, а точно обратното. Тук в Европа постоянно има форуми на тези теми. Разберете, че не се прецаквате като говорите открито. Разликата между фирмите идва в приложението и специалния know-how на всички тези идеи и новости. Подкрепям призива и ще пробвам от време на дреме да ви радвам със идейки от западната Европа. Успех :)


  3. […] което чета – interactive-share.com се натъкнах на този пост : Interactive-share.com тръси външни автори, хора които да пишат за…. Малко по-късно се появи и Първата външна статия в уеб […]


Остави коментар

*