Interactive Share ще участва на първото събитие на Google в България!

Публикувана на 19.09.2012

Дигитална агенция Interactive Share ще изнесе презентация на първото събитие на Google в България – Google Engage Day, което ще се проведе на 27.09 в София.

На събитието ще бъде представена програмата за агенции Google Engage, както и информация за най-новите тенденции от лекторите от Google. Успешни примери от европейски рекламни агенции, между които и Interactive Share от страна на България, е другата основна част от програмата. Събитието ще се състои в хотел Rainbow Plaza на адрес ул. Атанас Дуков 29, а регистрацията e безплатна за всички участници в програмата Google Engage.

Екипът на Interactive Share благодари на Google за избора да бъде единствената агенция от България, която да вземе участие на Google Engage Day с презентация за успешни практики.

Изключително много се радвам, че Google ни покани да представим успешни бизнес примери от България. За нашата дигитална агенция това е изключително голямо признание за всичко което правим в насока развитие на перформънс рекламата у нас през последните 4 год.“, сподели Мартин Попов, управител на Interactive Share. “Подобни събития, организирани от Google показват непрекъснатото развитие на онлайн рекламата в България.“.

Google Engage за агенции ще бъде от изключителна полза за уебмастъри, уеб дизайнери, SEO, IT консултанти, медия агенции, маркетинг експерти, рекламни специалисти и всички, които искат да разширят бизнеса си с помощта на Google.

Interactive Share получи и покана от Google за участие на Google Agency Engage 2012 в европейската централа на Google в Дъблин, Ирландия. На международното събитие избрани агенции ще обменят опит, а продуктови специалисти от Google ще проведат обучение на теми Search, Display, Mobile и други горещи тенденции в онлайн рекламата. Целта е в интерактивна атмосфера различните екипи да дискутират различните тенденции в интернет рекламата и да споделят практически опит как се развиват и оптимизират работата си.

За допълнителна информация, програмата на събитието и регистрация: http://www.googleengageday.bg/
Програмата Google Engage за агенции: https://www.engageforagencies.com/bg/

Очакваме ви!« « Използваш ли ефективно Google Analytics™? | Търси се Web Developer! » »

Остави коментар

*