Interactive Share стана член на БАКА и БФБЛ

Публикувана на 08.07.2014

Close-up of the hands of two businesswomen shaking hands with two businessmen in backgroundС гордост искаме да ви съобщим, че Interactive Share посрещна летните месеци като официален член на две от най-големите бизнес и рекламни асоциации в България. Вече сме член на организация “Българска асоциация на комуникационните агенции“ и на Българския форум на бизнес лидерите.

Членството в Сдружение “Българска асоциация на комуникационните агенции” ни позволява да се включим към групата на водещи рекламни агенции в България и да работим заедно с цел утвърждаването на рекламната дейност като неотменима сфера от обществения и икономически живот на страната.

Винаги си поставяме целта да помагаме на брандовете да изградят силно онлайн присъствие, като използваме най-подходящите и ефикасни инструменти на онлайн маркетинга. Това е достатъчна причина да получим официална членска покана от Българския форум на бизнес лидерите. Генералният мениджър Мартин Попов и управителят на агенцията Петър Владимиров представиха дейността и част от реализираните проекти на агенцията пред почетните членове на асоциацията.

От създаването си до този момент агенцията е и Сертифициран парньор на Google, член на IAB България и член на Българската уеб асоциация.Tags: , , , ,

« « Стани Social Marketing стажант | И още награди от Webawards 2014 » »

Остави коментар

*