Interactive Share с награда от Web Awards 2014

Публикувана на 17.06.2014

interactive_share_web_awards2014_winner
Дигитална агенция Interactive Share е победител в категория “Социално отговорен проект” с кампанията “СТАНИ SOS ПРИЯТЕЛ” в тазгодишното връчване на Българските награди за уеб.

Целта на кампанията (която е активна все още и очаква вашите дарения тук) е да привлече вниманието на многобройните потребители в онлайн пространството, като им въздейства емоционално. Крайната задача е ясна – възможно най-голям брой дарения.

Агенцията за интернет маркетинг и реклама имаше номинации за дигитален маркетинг в още четири категории: “Кампания в социалните мрежи” за кампанията “КУХНЯТА НА KENWOOD”; “Видео за уеб” с COLOTRACE BY COLO21 и с ORANGE CENTER В AMAZON.CO.UK; “Лендинг уеб страница с рекламна цел” с РЕДИЗАЙН TESY BILIGHT. Те за съжаление не бяха така високо оценени от журито, както победителя в категория “Социално отговорен проект”.

Продължаваме работа, заредени с енергия и хъс! Има още награди за печелене! :)
Не пропускаме да отправим и поздравления за екипа! Усърдната работа винаги е възнаградена! Освен с награди, тя се отблагодарява и с постигнатите резултати. А по този показател нашите проекти определено са успешни!« « Търси се Senior PPC Account Manager | Пребори се за позицията на PPC Assistant в Interactive Share » »

Един коментар по темата “Interactive Share с награда от Web Awards 2014”

  1. […] и вдъхновение. Не трябва да забравяме успеха на нашата цялостна кампания за SOS Детски Селища, която спечели първо място в категорията „Социално […]


Остави коментар

*