Interactive share със статуетка и 4 приза от БГ Сайт 2012

Публикувана на 13.11.2012

Първо място на БГ Сайт 2012Тази сутрин Марто донесе в офиса статуетка за първо място в конкурса БГ Сайт 2012. :-)
Наградата е в категория “Цялостна кампания” и я заслужихме с кампанията за Smirnoff Cocktails.
 
Може да е нескромно, но това съвсем не е всичко. От общо шест проекта, с които участвахме, четири ни наредиха сред победителите:
Освен първа награда, в категория “Цялостна кампания” спечелихме и 3-то място с кампанията за Residential Park Sofia – Ела на оглед.
В категория “App” сме на второ и трето място с приложенията Let Your Body Drive за Peugeot и Създай Jivaeri Ципуро за Jivaeri Ouzo.
Гордеем се и се радваме на всяка една от тези награди, защото освен професионализъм във всеки един проект сме вложили много емоция и ентусиазъм. Смятам, че сме си заслужили призванието.
 
Екипът е доволен. Ето какво казаха за проектите:
 
“Имахме пълен съпорт от клиента. Дизайнът е детска игра, когато си се забавлявал, забърквайки коктели и офлайн. :-)” – Невен за Smirnoff Cocktails.
 
“С кампанията постигнахме много регистрации, интеракции в сайта и като цяло отлично представяне на продукта. Изпълнихме заложените по бриф цели.” – Петър за Smirnoff Cocktails.
 
“28 дни и 28 смешни ситуации за участниците в играта! Забавлявах се да ги измислям. :-)” – Ирена за Let Your Body Drive.
 
“Имахме ясно формулирани цели. :-) Най-добре измерената кампания. Проследихме всичко!” – Ивелина за проекта Ела на оглед.
 
“Хареса ми, че клиента ни даде свобода. Направихме го с големи надписи и снимки, тъмен апп, елегантен. Вальо разклика играта с готини анимацийки. Гроздето беше супер!” – Стела за Създай Jivaeri Ципуро.
 
“Радостен съм, че успяхме да направим това интерактивно приложение, което определено ангажира много повече потребителя от стандартните Facebook apps, и съм благодарен, че заедно с Axxon реализирахме идеята.” – Петър за Създай Jivaeri Ципуро.
 
И както каза Мартин: “Искам лично да благодаря на целия екип на агенцията за страхотните успехи както и на нашите клиенти, които ни се довериха и участваха в създаването на тези страхотни кампании и апликейшъни. :-)”
 
Честито !!!Tags: , , , , ,

« « SEO Семинар – Новите SEO Правила | Стажантската програма на Interactive Share » »

Остави коментар

*