Interactive Share се мотивира и учи от най-добрите в продажбите – обучение по Grant Cardone

Публикувана на 16.08.2016

1

В Interactive Share винаги сме имали една цел, която да ни води напред – да се развиваме, за да сме сред най-добрите и за щастие успяваме да го правим вече цели 7 години. И тъй като се стремим към развитие, ние непрекъснато се учим, информираме и мотивираме, за да можем да разкриваме потенциала и уменията, на които всъщност сме способни.

В последните месеци се струпаха  доста нови и свежи лица в Бандата, готови да се учат и развиват и за това решихме, че едно обучение за продажби по Grant Cardone, би се отразило доста добре на работната обстановка и мотивацията на всеки един от нас.

3Като част от дигиталната ера, в която живеем, ние разполагаме с неограничен достъп до огромната аудитория от потребители, готови да купуват нашите продукти, услугите, които предлагаме, вярата ни в нещо, което следваме или каузата, след която да тръгнат, заедно с нас. Сега, повече от всякога,  можем да се къпем в изобилие от предложения във всичко, което започнем да правим. Само до преди 10 години, може би, никога нямаше да си представим, че няма да отлепяме поглед от телефона и че постоянно ще сме засипвани от предложения, кое от кое по-креативно и по-добре продаващо се.

Продажбата. Това е нещото, което движи в днешни дни света. Независимо дали е продажбата на продукт, услуга или на самия себе си. Това е умение, което ако го притежаваш, можеш да се изстреляш в мечтите си и в същото време, без него, много трудно би могъл да достигнеш удовлетвореността от себе си.  Да продадеш себе си означава да си опознал себе си изключително добре, да си разбрал както силните, така и слабите си страни, за да можеш да предложиш най-доброто, с което да се представиш на света. За да бъдеш успешен, за да изпиташ удовлетворение от себе си, трябва да умееш да продаваш. Трябва да замениш страховете си с изобилие, да замениш посредствеността си с уникалност, да замениш несигурността с убеденост. Това прави успешните хора – успешни и това прави Грант Кардон с хората, когато те не успяват да го постигнат сами.

1fde3be8600b594162848c42783bf00aТова се случи и в  Interactive Share миналата седмица, когато при нас, за да ни разясни повече за Grant Cardone и неговите обучения, беше Янко Андонов, създател на филиал на Grant Cardone University в България – “Sales Academy”.  Животът на Янко Андонов в Щатите отваря погледа му за тази съвършена формула на успеха наречена себеусъвършенстване или както Grant Cardone обича да я нарича  – “the hustling”. Защото, за да си успешен е необходимо да даваш максимума, необходимо е да се сбориш със себе си и да поемеш предизвикателствата, без значение от това какво ще ти коства да го направиш. Защото ако не го направиш, това ще ти струва в пъти по-скъпо.

Обучението беше интересно, информативно и мотивиращо за всички ни. Започнахме със задължителния тренинг да продадеш една химикалка, докато в последствие натрупахме допълнително мотивация и знания да сме активни в събирането на ценен опит и още по-смело и умело да навлизаме във всеки следващ казус. Запознахме се с теориите и закономерностите, в света на продажбите, както и със супер интересните книги на Grant Cardone, които са в листата на бестселърите на Ню Йорк Таймс и с които описва своя собствен опит, трупан през годините на себеусъвършенстване и себереализация.

IMG_6196 IMG_6198 IMG_6201 IMG_6195                                     

Нашият съвет към вас е – правете като нас! Не спирайте да се развивате, не спирайте да се учите и да усъвършенствате това, в което най-много ви бива, за да можете искрено да се радвате на успехите си!Tags: , , ,

« « “Каквото се случи на Градина, си остава на Градина” | IAB MIXX Awards за втора поредна година в България » »

Остави коментар

*