Interactive Share + още 1

Публикувана на 02.03.2012

Екипът се увеличи
За пореден път дигитална агенция Interactive Share увеличава екипа си. Вчера (1-ви март) с мартеници в офиса за първи работен ден дойде Ивелина Манова.

Тя е истински уеб ентусиаст въпреки че следва и завършва с отличие “Теория на изкуствата” и “Журналистика”. В момента подготвя магистърската си теза по специалност “Рекламен мениджмънт”, но отделя време да пише и в личния си блог.

Ивелина натрупва богат опит в уеб средата първо като “Ръководител проекти” в студио за уебдизайн и софтуер, а след това като онлайн маркетинг експерт в Deltastosk. Там се специализира в управление и измерване на ефективност на рекламни кампании за чуждестранни пазари в Google AdWords и Facebook.

Ивелина полага успешно всички 4 изпита от програмата за сертификация на Google AdWords – Google Adwords Fundamentals exam, Google AdWords Search, Google AdWords Display и Reporting&Analysis, а допълнително се квалифицира като Google Analytics Certified professional. Успехът я нарежда сред малцина в България с подобно постижение. Браво!

Благодарение на това дигитална агенция Interactive Share обогати своя публичен профил на сертифициран Google AdWords партньор.

Ивелина обича да чете и винаги търси нови предизвикателства. Една голяма нейна мечта е да напише книга.
Ние ще й стискаме палци във всяко едно начинание. Сигурни сме, че желанието й за работа и знанията, които има ще ни помогнат да отговорим още по-пълно на нуждите на всички наши клиенти!

Успех Ивелина!

За контакт с Ивелина:
тел. 02 878 05 58
e-mail адрес: ivelina.manova@interactive-share.comTags: ,

« « Данни за посещения на мобилни сайтове в България! | Повече от 500 участници се очакват на IAB Форум България » »

Остави коментар

*