Interactive Share в челната тройка на БГ сайт 2013

Публикувана на 20.11.2013

дигитален маркетингВчера вечерта бяха връчени за четиринадесети път наградите на БГ сайт. Interactive Share участва с номинации в три категории и макар че не бяхме сред първенците, не бяхме и сред последните.
В категориите, за които бяхме номинирани – Landing Page, Facebook приложение и стандартен банер, спечелихме съответно трето място с проекта на Diel Sport, трето място за битката на кафе машините на Delonghi и второ място за банерите на Бочко.

 
Ето какво сподели за проектите дизайнера в нашата дигитална агенция Стела Коен:
”Бочко е един от любимите ни клиенти и винаги ми е симпатично да правя неща за тях. Банерите за кампанията и цялата идея бяха насочени към това, че майките знаят най-добре и споделят помежду си, използвахме реални мнения от страницата във Facebook, където те са като малко общество. Стилът е детски, нежен и игрив, мисля, че най-забавно ми беше да анимирам шампоаните, които влязоха в ролите си, представяйки идеята колко забавно е в банята с Бочко:)
Делонги беше един от лъскавите проекти, рядко правя такива и се радвах, че имам възможност да се включа по този начин точно за тях, тъй като съм фен на машините им и определено ми беше приятно да ги използвам като основа за дизайна на приложението.
Лендинг страницата на Диел е един от любимите ми проекти, защото темата ми е близка и мога да приложа стила, който обичам да правя, а именно разни оръфани шрифтове, гръндж текстури и големи бекграунд снимки (всеки обича големи снимки). Спомням си, че след като го направихме, този проект ме държа щастлива няколко дена:)“

Оценката на журито и гласуването, проведено онлайн, не ни разочароват. Отчаянието не е присъщо на силните (личи си и от думите на Стела). Продължаваме с уверена крачка напред. Целта ни винаги е била една – доволни клиенти. За да я постигнем, се стараем да предложим ефективна онлайн стратегия, творчески подход и експертна оценка. Всички ставаме свидетели на това как интернет рекламата набира скорост и онлайн маркетинга вече не е понятие без покритие. Това е и причината да сме сигурни, че занапред ще сме изправени пред нови предизвикателства.

Следващите ни проекти вече са в ход и догодина може пък да оберем статуетките.
Честито на наградените! Победителите може да видите тук.

Представянето на всички участници заслужава поздравления за положените усилия! Пожелаваме и на вас, и на себе си повече успешно реализирани проекти!

До следващата година, БГ сайт! Готви се за новата ни среща!« « Увеличете онлайн ефективността и продажбите си | Front end developer, покажи се! » »

Остави коментар

*