Interactive Share ви кани в „Кухнята на KENWOOD“

Публикувана на 11.04.2014

kenwood_kitchen_printscreen
Дигитална агенция Interactive Share вдъхна живот в „Кухнята на KENWOOD“ с интерактивно видеоприложение, което разработихме за един от големите международни брандове за домакински уреди – KENWOOD. Във Facebook приложението взe участие кулинарният експерт и познат на зрителите шоумен – Ути Бъчваров. Той се включва със забавни реплики и дава напътствия на играчите, за да се справят със задачата. А именно – да поставят уредите в правилните категории.

Целта на играта е потребителите да опознаят продуктите на марката, докато се забавляват. Идеята да включим интерактивното видео, в което да използваме заразителното присъствие на Ути сред фенове, се зароди бързо и лесно. Реализацията отне малко повече време, но важното е, че крайният резултат заслужава вниманието ви.

Доволен остана и шефът! :) Ето и коментара на Мартин: „Вярвам, че Video for Web през следващите години ще се развие изключително много в България и не, защото е модерно (то дори на запад вече не е модерно), а защото дава една по-смислена добавена стойност за брандовете като цяло. Всички хора първо гледат видео, после снимки и накрая четат текст, което е абсолютно нормално с оглед на това, че видеото докосва няколко сетива едновременно.“

Екипът ни благодари за великолепната работа и на страхотния професионалист, който работи над видеозаснемането – Радостин Събев-Шошо.« « “Аз мога – тук и сега” да бъда стажант в Interactive Share! | Domaine Peshtera с “Новия етикет” » »

Остави коментар

*