Interactive Share вече предлага и Bing Ads

Публикувана на 10.01.2014

bing_ads_accredited_professional

Дигитална агенция Interactive Share вече официално предлага на своите клиенти и възможност за реклама чрез Bing Ads.
Решихме да попитаме сертифицирания ни колега (Accredited Professional) Богдан Димитров – нашият PPC Manager, за първите му впечатления, за възможностите, предимствата и недостатъците на платформата.

Кое би извел като предимства на Bing Ads за нашите настоящи и бъдещи клиенти в сферата на онлайн рекламата и маркетинга?

Предимствата са като при повечето подобни онлайн платформи – заплаща се само при клик, като рекламодателят сам определя максималната цена, която е готов да заплати, както и рекламния бюджет. Съществуват полезни tool-oве за мониторинг и анализ, които позволяват цялостен контрол върху кампанията.
И oще нещо, което ми се струва полезно – могат лесно и бързо да се импортират цели онлайн кампании от Google AdWords и други рекламни платформи, което спестява време и позволява по-плавна адаптация към платформата.

Забелязал ли си вече недостатъци на Bing Ads и какъв според теб е начинът те да бъдат минимизирани, за да постигаме максимално добри резултати в онлайн средата?

На този етап не ми е достатъчно интуитивно, но ще видим как ще се развие по-нататък. :)

С кои други платгорми за онлайн реклама и маркетинг би препоръчал да се съчетава използването на Bing Ads

Зависи от целите, но разбира се: SEO, AdWords реклама и други Performance ориентирани канали.« « Вирусен Facebook трафик и повече продажби | Нова вълна от колеги » »

Остави коментар

*