IAB MIXX Awards за втора поредна година в България

Публикувана на 22.08.2016

background

IAB Bulgaria обяви дата за второто издание на престижните награди, приети за еталон за успех в света на дигиталния маркетинг в България “IAB Mixx Awards”. Събитието се проведе за пръв път миналата година, като освен церемония по награждаването, програмата включваше Case Study Conference и Net Working, които са изключително важни за обмяната на ценен опит и информация за всички, обвързани със сферата на дигиталната реклама.

Наградите “IAB Mixx Awards” са създадени с цел да отразят най-вдъхновяващите маркетингови решения и да начертаят бъдещите тенденции в бранша. Strategy, Execution & Use of Media, Results & ROI и Creativity, са сред критериите, по които журито ще се води в избирането на най-добрите в седемте категории за дигитален маркетинг: “Direct Response and Lead Generation”, “Brand Content”, “Cross Media Integration”, “Video Campaign”, “Mobile”, “Social” и “Brave”.

Събитието е от изключителна важност за развиването и конкурентността в сферата на онлайн рекламата в България. Идеята му е да отсее най-добрите практитки и да отрази най-големите резултати, като на него могат да присъстват не само участващите медии и технологични компании, но и рекламодатели, които да следят в реално време, кои са гениите и иноваторите в дигиталната реклама. Наградите ще се проведат на 17 ноември, като участие ще вземе и Мартин Попов, CEO на Interactive Share, който е член на сдружението и се бори за стабилното установяване на структура като IAB в България, чиито идеи са не само да се поддържат и налагат световните стандарти в дигиталната среда и бизнес, но и да се подпомага  развитието на дигиталната индустрия със своите проекти, обучение и проучвания, като се дава възможност за най-правилното  позициониране на членовете на сдружението като лидери в индустрията.

Съвсем скоро ще станат известни и членовете на журито, които ще оценяват измежду най-добрите маркетингови кампании на българския пазар. Това е второ по ред изключително важно за развитието на дигиталния маркетинг събитие, което ще начертае бъдещето на интерактивната реклама през следващата една година и ще отрази успехите ни през изминалата, така че не пропускайте да се регистрирате, за да сте в крак с най-новото и да сте винаги сред най-добрите.

GsOmFJU-Tags: , , , , , , , , , , , , ,

« « Interactive Share се мотивира и учи от най-добрите в продажбите – обучение по Grant Cardone | Предизвикваме те да бъдеш активен! Нашият нов проект. » »

Остави коментар

*