Включете се в IAB Forum 2016 – Digital Run сега!

Публикувана на 19.02.2016

0000211696-article3Шестият национален форум на дигиталната индустрия ще се проведе на 31 март 2016г. Имате възможността да се срещнете с водещи експерти от българските онлайн компании, както и международни такива. Гости на събитието са представители на рекламни и криейтив агенции, медии, IT компании, социални медии, финансови институции, E-commerce организации и др.

Водещите теми на форума са свързани с рекламни бюджети, дигитален маркетинг, търговия и финанси онлайн. Ще бъдат изнесени данните за стоте най-големи рекламодатели в Интернет за 2015 г., рекламните дялове по индустрии и традиционно ще бъдат представени резултати от проучването за обема на онлайн рекламата в България. На събитието ще се обсъдят още и тенденциите в потреблението на медиите, онлайн навиците на потребителите, разпределението на онлайн рекламата по формати, визии и прогнози за дигиталния маркетинг за тази година.

Сега може да закупите билети за събитието с 50% отстъпка, а
от 10 февруари до 4 март с 30% отстъпка. Възползвайте се от предложението и станете част от най-важното събитие за интернет маркетинг в България!

Повече информация за събитието, програмата му и закупуване на билети – forum.iabulgaria.bg или на страницата им във Facebook.Tags: , ,

« « „За да те има“ | Sales Executive Digital Projects » »

Остави коментар

*