IAB Forum за седма поредна година Дигиталната революция свърши. Сега всичко е дигитално.

Публикувана на 09.03.2017

IAB Forum, едно от най-важните събития за дигиталната индустрия в България, ще се проведе за седма поредна година на 30-ти март в хотел Маринела. Форумът е инициатива на Interactive Advertising Bureau Bulgaria (IAB Bulgaria) и тази година ще премине под надслов „The digital revolution is over. It is all digital now”.

На събитието ще бъдат представени тенденциите и бъдещото развитие на онлайн маркетинга и ще бъдат изнесени данните за обема на онлайн реклама в страната, както и за най-големите рекламодатели в интернет за изминалата година.

IAB Forum традиционно ще събере на едно място лидерите на дигиталната индустрия у нас, както и много международни лектори.

Сред тях са мениджърът Бизнес Развитие на Google за България и Беларус Наталия Коробко, която ще говори за иновации и мениджърът Бизнес Развитие за Централна и Източна Европа на Smart AdServer Томаш Музиал, който ще направи сравнителен анализ на различните онлайн пазари. Марцел Ваш, Изпълнителен директор на Etarget ще разкаже за програматик видео рекламите и как се синхронизират телевизионни и онлайн видео кампании, а Мултиченъл Mаркетинг и Диджитъл Мениджърът за Югоизточна Европа на Glaxo Smith Kline Деница Бачева ще повдигне завесата над специфичното маркетиране на фармацевтични продукти.

Организаторите на IAB Forum залагат на практичеката насоченост на лекциите и представянето на кейз стъдита от кампании по различни индустрии, като по тази причина за първи път се променя и форматът на Форума. Тази година преди началото на основното събитие ще има уъркшопи, на които ще бъдат показани интересни и иновативни решения за онлайн маркетолози.

Цената на билет е 200 лева, като членовете на IAB Bulgaria ползват 50% отстъпка.

Повече за събитието можете да научите тук« « Ти си PHP програмист и търсиш ново предизвикателство? Присъедини се към отбора и развий себе си ! | Какви тенденции представи Мартин Попов на Digital Transformation Pharmacy 3.0 Forum 2017 » »

Остави коментар

*