Google certified trainer @ Interactive share

Публикувана на 10.12.2012

В екипа на Дигитална агенция Interactive sharе вече има сертифициран трейнър на Google. Това е Ивелина Манова – Google Adwords & Google Analytics експерт, която се присъедини към екипа през март 2012г.

Сертификатът за трейнър на Google e признание за професионалините и лични качестава на Ивелина. В момента такъв сертификат притежават само трима специалисти в България.

В началото на миналия месец ни поканиха, като Google Adwords партьор, да изпратим свой специалист на специализиран тренинг в централата на Google в Цюрих. Изпратихме Ивелина, защото за последните месеци в Interactive share тя постигна отлични резултати с кампаниите на наши клиенти и продължава да работи с огромен ентусиазъм в областта на Google Adwords & Google Analytics.В момента подготвя първия си специализиран материал за продуктите на Google, който предстои да бъде публикуван скоро.

Тренингът е включвал множество задачи като презентиране на английски език пред жури, писмени работи, представяне за непознати продукти и др. предизвикателства, пред които са се изправили участниците, за да докажат не само познанията си, но  и лекторските си умения.

С гордост можем да кажем, че Ивелина се представи отлично и заслужено получи своя сертификат за Google trainer.

Като Google certified trainer тя ще помага за развитието на българския пазар и ще подпомага българските рекламодатели с интересни и практични материали за оптимизация и измерване на ефективност на рекламните кампании. Interactive share може да се похвали, че екипът й се разраства, а специалистите й стават все по-добри в сферата на дигиталните услуги.Tags: , , , , , ,

« « Дългоочакваната SЕО конференция 2013 | Предпразнична среща на бранша » »

Един коментар по темата “Google certified trainer @ Interactive share”

  1. […] така, можем да се похвалим, че член на екипа ни вече е Google Certified Trainer! Това е Ивелина Манова, която през декември положи с […]


Остави коментар

*