Google AdWords специалистите атакуват!

Публикувана на 16.04.2013

Отскоро Interactive share може да се похвали, че буквално прерасна от дигитална агенция в завод за Google Adwords машини. Още трима от екипа вече имат своя сертификат и с това общо сертифицираните ни колеги стават 6. Направо сме си отличници!

Благодарение на тези шест специалисти, Interactive share може смело да защити публичния си профил като сертифициран Google партньор.

Новите трима специалисти в екипа на Interactive share са Алексанър Марков, Богдан Богомилов и Явор Николов.

Александър започна стаж като PayPerClick Assistant преди няколко месеца. Сега, освен сертифициран от Google, той се превърна в PayPerClick машина за реклама в платформата на Google – Adwords, Yandex, Facebook – всичко от анализ, проучване и създаване на рекламни кампании до изготвяне на отчети.
Сертификатът на Александър

Богдан също започва като стажант, а в момента задълженията му са с доста голям обхват – мониторинг, договори, оферти, медия планиране, рекламни кампании в Adwords. Мултифункционален от където и да го погледнеш.
Сертификатът на Богдан

Явор пък е Project Manager. Той работи по много проекти, поддържа много разноезични сайтове и е на път да стане полиглот, но преди това взе своя сертификат от Google. Сега е част от Adwords специалистите в Interactive Share, с които се гордеем.
Сертификатът на Явор

Браво момчета!« « Онлайн рекламата през 2012 в цифри | Семинар Mobile Challenges – Приеми предизвикателството! » »

Остави коментар

*