Digital Pro – Новата университетска програма по Дигитален Маркетинг в България

Публикувана на 25.07.2018

Най-големият проблем, пред който е изправена бизнес средата в България?! Липсата на качествени кадри, които да подпомогнат нейното дигитално развитие.

Целта на програмата Digital Pro не е просто да обучава или да информира хората за проблемите, съществуващи в тази сфера, а да направи трайна и дългогодишна връзка между бизнеса и държавното образование, предоставяйки достъпно детайлно обучение по тази тема. Мисията на програмата е тясно свързана със специализирането на дигитални маркетинг професионалисти, които заедно да поставят началото и развитието на една от професиите на бъдещето.

Записвайки се за програмата, ти получаваш не просто 10- месечно детайлно обучение по най-главните теми в дигиталния маркетинг, но и реални и приложими знания от едни от най- добрите и отвърдили се маркетинг специалисти с богат практически опит и познания в сферата.

Един от тях е именно Мартин Попов, управител на дигитална агенция Interactive Share, който с безспорния си 15 години опит в сферата на онлайн маркетинга и рекламата, е един от водещите дигитални маркетингови експерти в програмата. Той ще ти предаде нагледно някои от основните теоретични и практически познания по модул номер #10 за това „Как да бъдем успешен Акаунт Мениджър в Дигитална Агенция?“. Целта на курса е да придобиеш ясна и точна представа за позицията Дигитален Акаунт Мениджър и как да организираш своевременно управлението на различни проекти, работейки с екип от специалисти.

Не пропускай възможността да се запишеш в този проект, ако имаш интерес към дигиталната маркетингова среда. Програмата е полезна както за начинаещи, които тепърва търсят реализация в тази сфера, така и за средно- напреднали, които имат желание да надградят своите познания.

Повече информация за програмата можеш да намериш тук: https://digitalpro.bg/« « Бандата расте, но не старее – ново попълнение в екипа ни | Нова #усмивка в нашия social team » »

3 Коментара по темата “Digital Pro – Новата университетска програма по Дигитален Маркетинг в България”

 1. velogin
  Sep 25, 2021

  Дигиталния маркетинг е много важен за развитието на един сайт. Поздравления за вашата идея.


 2. Румяна Панайотова
  May 21, 2022

  „Съдържанието изгражда взаимоотношения. Връзките се изграждат на доверие. Доверието води до приходи. “


 3. Зара
  Jun 01, 2022

  Програмата е много добра! Останах очарована от познанията на лекторите и тяхната нагажираност! Определено препоръчвам!


Остави коментар

*