Come to the Dark Side, we have football table

Публикувана на 27.02.2013

Преди много години (да кажем 4) в една далечна галактика се зароди онлайн рекламата…

Тогава беше създадена дигитална агенция Interactive share.. Днес, вече с пълна сила, бизнеса нараства, работата нараства, екипът нараства и империята се надига. И ето, че Interactive Share отново може да се похвали с нуждата от още служители. Това е най-ясният индикатор за увеличаващото се влияние на интернет рекламата, пред която има още безкрайно много възможности за развитие на българския пазар. Interactive share е пионер в областта на онлайн рекламата в България и е в зората на своето развитие. Ние те каним да се присъединиш към нас, ако искаш промяна или ако денят ти протича по следният начин:

Работата ти е ок. Колегите ти са ок. Партитата в офиса протичат ок. Ти все още търсиш възможности. Все още имаш амбиции. Мислиш out-of-the-box. Търсиш енергия – в теб, в нови предизвикателства…

Ако искаш да си част от най-могъщата империя в дигиталния свят – разгледай предложенията за позиции при нас и ако си нашия човек, ние ще те открием!

Sales manager
Sales assistant back office
Web developer
Event manager
Account manager

Радваме се да съобщим и за нашата “Стажантска програма: Втора вълна”. За нея търсим нови попълнения за позициите, изброени по-долу. Информация за стажантите, присъединили се с “Първата вълна” може да откриете тук и тук.

Account assistant
Sales assistant
Content manager assistant

Come to the Dark Side, come to Interactive Share – it’s funnier..« « Facebook Graph Search за потребителите и за бизнеса | Семинар “Продавай повече онлайн!” » »

Остави коментар

*