Bon Voyage с кампанията на Goodyear

Публикувана на 03.09.2014

s1

Лято.Приятели. Море. Слънчеви лъчи. Пътешествие. И един пътеводител.

Картината има своя перфектен завършек.
Този сезон е най подходящото време, в което може да плануваме и предприемем пътешествие към планината, морето или пък друга държава…с любимия си автомобил. Пътуването с кола определено не е загубило своя чар във времето и все повече хора предпочитат да изживеят това приключение.
Всичко изброено досега вдъхнови както нас така и един от страхотните ни клиенти, Goodyear, да създадем нещо полезно, интересно и забавно за феновете на бранда, така че да запомнят своето пътуване това лято.

С лятната кампания Goodyear Summer Driving Guide, създадохме пътеводител на летния шофьор, който да го улесни при дългите пътувания и едновременно с това да го забавлява. Този гид на съвременния шофьор дава полезни съвети и важна информация за изправността на автомобила и как да бъдем уверени на пътя. Съчетавайки полезното с приятното, всеки потребител може да се разнообрази с интересните игри, които ще му покажат точно какъв тип шофьор е всъщност.

s2

Както е ясно на всеки добър шофьор, едно от най-важните неща за сигурност на пътя са добрите и качествени гуми на автомобила. Използвахме кампанията да представим на всички запалени шофьори лятната серия гуми на Goodyear, както и техните предимства.
Потребителите могат да се сдобият с този интересен пътеводител благодарение на специално-разработената от нас промо страница на Goodyear, активна за различни мобилни устройства. Там те трябва да отговорят правилно на 3 въпроса и да се регистрират за свалянето на виртуалния Goodyear Summer Driving Guide. Освен това всеки потребител регистрирал се на ландинг страницата участва и в томбола за специални награди на марката.

Ако искате да станете собственик на летния пътеводител не трябва да се бавите, защото кампанията приключва на 15 септември.
Затова стягайте багажа, затягайте коланите и влезте тук.

Bon Voyage от нас :)« « Кандидатствай за Social Marketing Assistant в Interactive Share | Този дизайн добър ли е? » »

Остави коментар

*