51 132 лева събраха съвместно OLX и фондация “Искам бебе”

Публикувана на 14.05.2016

DSC08084-final

„За да те има“– благотворителната кампанията на OLX и фондация “Искам бебе”, с цел подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми, приключи успешно.

Потребителите на онлайн платформата на OLX, бяха насърчавани да помогнат на такива двойки, като закупят ръчно изрисувана матрьошка или 3D картичка, от специално създадения сайт mama.olx.bg.

Събраната сума на стойност 51 132 лева, беше връчена на фондация „Искам бебе“ от изпълнителния директор на OLX Спас Сливков.

Фондацията от своя страна на произволен принцип избра 10 двойки, които бяха изтеглени в предаването „На кафе“ в присъствието на нотариус. Около 350 двойки се включиха в кампанията. Десетте избрани семейства, от 190-те отговарящи на критериите за кандидатстване ще получат финансова помощ.

Екипът на Digital Agency Interactive share с удоволствие работи по този проект и допринесе за реализирането му. Агенцията се включи в изготвянето на сайта – mama.olx.bg. По време на цялата кампания, брояч отчиташе ходът по набиране на средствата в реално време.

Успехът на кампанията носи удовлетворение не само на агенцията, но и на всички съпричастни с каузата. Кампанията стимулира раждаемостта в България, което я прави обществено значима, a едновременно с това носи радост и във всяко от семействата, които ще се сдобият с рожба.

 

 Tags: , ,

« « Имаш ли кураж, ела на стаж! | Новите поколения говорят езика на технологиите » »

Остави коментар

*