Реклама в Direct.dir.bg

Дигитална агенция Interactive Share предлага консултиране, създаване и контролиране на уеб рекламни кампании в Performance (Cost Per Click – Цена за Клик) в рекламната мрежа на Direct.dir.bg

Рекламна мрежа Direct.dir.bg която работи по модела Цена на Клик - CPC Cost Per Click

Реклама мрежа Direct.dir.bg е собственост на първият Български портал – Dir.bg. Direct.dir.bg предлага Перформанс реклама в над 100 уеб сайта и в популярната търсачка Diri.bg.

Основният модел по който работи рекламата в тази мрежа е твърда цена за определен брой кликове. Като няма минимум на броя ключови думи, но има ограничение в броя вариации на рекламите. Като за една кампания може да имате една вариация, която можете да я променяте колкото пъти желаете. Някои от предимствата на тази Cost Per Click перформанс мрежа са:

  • реклама в някои от най-известните уеб медии и уеб сайтове у нас (всички уеб сайтове на Dir.bg, Gong.bg, Dnevnik.bg, Dariknews.bg, Capital.bg, Plovdiv24.bg, Actualno.com, Az-jenata.com и др.)
  • таргетирана реклама по категории уеб сайтове. Пример: може да рекламирате вашият продукт само в автомобилни уеб сайтове
  • освен текстова част рекламата има и визуална част, картинка в размер 55×55 пиксела. Чрез визуализацията вашата реклама получава имиджво ефект
  • Interactive Share предлага уеб реклама и уеб маркетинг и в други рекламни мрежи (Цена на Клик) работещи в България:

    Ние препоръчваме в зависимост от целите и стратегията на дадена онлайн рекламната кампания да се използват всички Перформанс мрежи едновременно, като за целта се изготвя детайлен медия план.

    Ако имате нужда от нашите професионални услуги, съвет, консултиране или обучение в сферата на интернет реклама и интернет маркетинг, не се колебайте да ни потърсите. Пишете ни!