Реклaмна платформа EasyAds / www.easyads.bg

Публикувана на 16.11.2009

Реклaмна платформа EasyAds / www.easyads.bg

Уважаеми колеги, представяме Ви новия продукт на фирма ИЗИ ОНЛАЙН АД – CPC реклама с текстови карета (заплащане на клик) в рекламната платформа EasyAds (www.easyads.bg).

Новият продукт на компанията акцентира върху посланиe с рекламен текст, по-добрата интеграция на рекламния носител в уеб сайта на издателя и възможност за представяне на конкретни продукти с текст, снимка, картинка или лого. Текстовите реклами и въвеждането на ключови думи към всяко рекламно каре ще бъдат основата за бъдещи контекстуални (таргетирани по смисъл, съдържание и поведение на потребителя) услуги в платформата EasyAds.

Как да стартирате кампания в EasyAds:

Ако желаете да регистрирате нов потребител (Рекламодател), може да го направите от тук. След извършена регистрация, получавате автоматично достъп до платформата с избраните от Вас имейл и парола. За да стартирате онлайн реклама в EasyAds е необходимо да извършите следните стъпки:

* Да създадете кампания от меню РЕКЛАМОДАТЕЛ/Кампании,
* Да добавите текстови рекламни карета към създадената кампания,
* Да заредите сума в сметката Ви в рекламната платформа от меню РЕКЛАМОДАТЕЛ/Плащания. Възможните методи за плащане са: Банков превод и ePay. Предстои интегриране на плащане с кредитни карти.

Подробности за рекламата във в EasyAds:

* Реклама с текстови карета с лого/изображение.
* Минимална вноска: 50 лв. без ДДС
* Цена за клик в EasyAds Premium Network: 0.20 лв за клик без ДДС. Над 50 български уеб сайта, възможност за филтриране на сайтове. Включва сайтове като news.bg, topsport.bg, money.bg, , standartnews.com и други.
* Цена за клик в EasyAds Traffic Network: 0.08 лв за клик без ДДС. Над 50 уеб сайта, възможност за филтриране на сайтове. Включва сайтове като clip4e.com, data.bg, prize.bg, topobiavi.com и други.

Параметри на рекламното каре:

* Размер на изображението: 61х46 pix, JPЕG, GIF
* Заглавие: до 25 знака
* Текст: до 60 знака

За ИЗИ ОНЛАЙН АД: Компанията е мажоритарен собственик в Изи Трейдър ООД, чийто основен продукт е рекламната платформа EasyTrader.bg. EasyTrader е пазарен и технологичен лидер лидер в областта на CPC реклама с интерактивни флаш банери в България.

На 1. октомври 2009 стартира нова рекламна платформа EasyAds.bg, собственост на ИЗИ ОНЛАЙН АД, разработвана по най-съвременни и позволяваща поддържане на множество рекламни продукти едновременно, в това число: Text Ads (CPC), скоро: Display Ads (CPC), In-text Ads (CPC), Premium Display Ads (CPM) и други.« « Презентация за Ефективност в онлайн рекламата чрез Landing Page, семинар на БГ Сайт 2009 | Обзор на онлайн пазара в България през 2009-та година » »

2 Коментара по темата “Реклaмна платформа EasyAds / www.easyads.bg

  1. Oggy Popov
    Nov 16, 2009

    Na dobur 4as! Tova potvurjdava tendenciite na pazara, vse pove4e da otiva kum klikove i CPA. Yspeh!


  2. […] аудитория. – Използвайте рекламните Performance мрежи на EasyAds.bg, Httpool.bg, ETARGET.bg, […]


Остави коментар

*