Блиц анализ на сайта на AerotourMM в Лукрат

Публикувана на 13.12.2010

Статия в Лукрат за сайта на AerotourMM, разработен от Interactive share
На 09.12.2010 излезе анализ на сайта AerotourMM в блога на организацията за професионални услуги по ползваемост Лукрат .
Новата интернет страница на AerotourMM бе разработена от екипа на дигитална агенция за маркетинг и реклама Interactive share. Промените включваха цялостен редизайн, програмиране и SEO.
Авторът на статията в блога на Лукрат Ангелина Иванчева много добре проследява основните комуникационни проблеми, които имаше старата уеб страница на AerotourMM, и как те са разрешени в новия сайт.

За нас бе удоволствие да работим с AerotourMM върху разработването на интернет страницата.

Опростяването и изчистването на дизайна и въвеждането на SEO бяха ключови за подобряване на онлайн комуникацията с потребителите.
aeroturmm-website-interactive-share
Радваме се, че сме успяли да повишим ползваемостта на уеб страницата и ефективността на бизнеса на клиента! Защото една от основните задачи на агенцията за онлайн маркетинг и реклама Interactive share е чрез ефективни техники и измерими резултати да постига конкретните цели на клиента.
Благодарим и на специалистите по ползваемост на сайтове и оптимизиране на съдържание за уеб Лукрат за точното анализиране преди-след на интернет страницата на клиента.

От екипа на дигитална агенция Interactive share« « Последна среща на интернет бранша за 2010 година! | Снимки от срещата на интернет рекламистите на 15.12.2010 » »

Остави коментар

*