SEO (Search Engine Optimization) – Оптимизация на уеб сайт за търсещи машини

SEO - Search Engine Optimization - Оптимизация на уеб сайт за търсещи машини

SEO (Search Engine Optimization) или казано на български език “Оптимизация на уеб сайт за търсещи машини” дава възможност един уебсайт да бъде коректно и правилно индексиран с цел той да получи адекватно позициониране в страниците с резултатите на търсещите машини. В България търсачката, която доминира сред интернет потребителите с над 90% дял е тази на Google.

Оптимизацията на уеб сайт е ключов елемент от популяризирането на всеки един уеб проект, независимо дали говорим за корпоративен, продуктов или промоционален уеб сайт. Този фактор вече трудно би могъл да бъде пренебрегнат.

Накратко, ефективната оптимизация на уеб сайт помага той да бъде позициониран на добри позиции в страниците с резултати на търсачките. Чрез тях вие имате възможност да привличате качествен и таргетиран трафик към вашия уеб сайт. Подобен трафик в голяма степен би могъл да доведе до увеличение на продажбите и познаваемостта на фирмата и продуктите ви.

Дигитална агенция Interactive Share е сред водещите компании, които предлагат професионално обслужване в “Оптимизирането на уеб сайтове”. Нашият екип има дългогодишен опит и множество успешни проекти. За пример можем да ви покажем, нашия корпоративен уеб сайт/уеб блог, който четете в момента. По ключови думи “интернет маркетинг” и “интернет реклама” ние излизаме в Google на първа страница. (Разбира се, класирането на резултати в страниците с резултати на Google е динамично и е възможно отклонения в позиционирането към всеки момент на четене на този текст).

Чрез правилното му оптимизиране, ние се радваме на позиции в първа страница при търсене в Google на думи и фрази, свързани с услуги в сферата на онлайн маркетинг и онлайн реклама. Това ни предоставя качествен трафик, съставен от интернет потребители, които можем да превърнем в клиенти.

Ако и вие искате вашият уеб сайт да бъде оптимизиран от професионалисти в областта на search engine optimization и по този начин да се показвате пред вашите конкуренти в резултатите на Google, да превърнете потребителите на уеб сайт ви във ваши доволни клиенти – пишете ни!

Като продължение към услугата “Оптимизация на уеб сайт за търсачки”, ние предлагаме и услуга “Оптимизация на текст”. Много често текстът, който се публикува на даден уеб сайт, не е достатъчно оптимизиран за търсачките.

Тъй като основното правило при Search Engine Optimization е уникално съдържание, ние ви предлагаме адекватно оптимизиране на съдържанието на текста. Оптимизирането на текст е съществена част от индексацията на всяка една уеб страница. Търсачки като Google взимат най-вече предвид качествено оптимизирания текст, когато показват първите няколко страници с резултати по дадена ключова дума или фраза.

Ето защо успехът на вашия уеб сайт зависи изключително много от правилното оптимизиране на съдържанието му. Ако имате въпроси по темата, не се колебайте да ни потърсите!

Ако имате нужда от цялостно позициониране на компанията ви в интернет, разгледайте другите услуги, които предлагаме в сферата на уеб маркетинг и реклама: