Реклама в eTarget.bg

Лого на рекламна мрежа Etarget.bg - Цена на Клик

Дигитална агенция Interactive Share предлага консултиране, създаване и контролиране на уеб рекламни кампании в Performance (Cost Per Click – Цена за Клик) в рекламната мрежа на eTarget.bg

Рекламната мрежа на eTarget.bg работи с над 150 уеб сайта, като някой тях са водещите онлайн медии и уеб сайтове у нас. Основният начин по който работи тяхната рекламна мрежа е чрез ключови думи. За всяка една ключова дума се определя цена на клик, като цената се варира спрямо конкуренцията за дадената дума.

Едно от най-големите предимства на тази мрежа е големият избор от уеб сайтове, които се селектират по категории и съдържание. По този начин вашата реклама е насочена към правилните потребители в правилните уеб сайтове. На потребителите се показват само реклами от които те се интересуват, по този начин вашата реклама е таргетирана и така се избягват потребители които не се интересуват от вашите услуги и продукти.

eTarget е международна компания която предлага Cost Per Click (Цена за един клик) не само в България. Другите държави в които може да рекламирате са Словакия, Чехия, Румъния, Полша, Хърватска и Сърбия. Чрез eTarget можете да достигнете и до интернет потребителите и на тези държави. Рекламната им мрежа е подходящ за фирми които имат международен бизнес или търсят клиенти в други държави в Централна и Източна Европа.

Вашата реклама се показва само в уеб сайтове в чието съдържание има съвпадение на желаните от вас ключови думи. Тоест ако вашата ключова дума е “кола”, рекламата ви се показва в уеб страница в чието съдържание има думата “кола”. Този тип реклама се нарича “контекстуална реклама” която се заплаща на клик.

Рекламата “цена на клик” или CPC – cost per click се заплаща само ако потребителя е кликнал на нея. Този тип онлайн реклама не се заплаща при показване на рекламава ви а единствено и само при реализиран клик (действие на потребителя). Това означава че вие може да не изхарчите и една стотинка ако никой не се интересува от вашата реклама. По този начин вие печелите безплатно показване на рекламата до момента в който интернет потребителя кликне на нея.

Интернет реклама в eTarget.bg по модела Цена на Клик - PPC Pay Per Click

Какво предлагаме:

 • консултиране и обучение какво представлява интернет реклама “Цена на Клик ( CPC – Cost Per Click)”
 • анализиране на конкуренцията – дали рекламират в eTarget.bg и подобни Cost Per Click (Performance) рекламни мрежи. Как рекламират, какви ключови думи използват, какви описания на рекламите са създали, каква цена за един клик плащат и др.
 • създаване на стратегия на онлайн кампания и нейните цели
 • определяне начините за измерване на ефективността на онлайн кампанията
 • създаване на уеб рекламна кампания в eTarget.bg
 • определяне на ключови думи и описания на рекламите
 • определяне на дневен бюджет
 • определяне цена на клик за всяка една от ключовите думи
 • ежедневен контрол и анализиране на рекламната кампания
 • детайлен отчет и анализ след приключване на кампанията по модела Цена на Клик
 • анализ на ефективността на уеб сайта на рекламодателя по време и след края на онлайн рекламната кампания

Interactive Share предлага уеб реклама и уеб маркетинг и в други рекламни мрежи (Цена на Клик) работещи в България:

Ние препоръчваме в зависимост от целите и стратегията на дадена онлайн рекламната кампания да се използват всички Перформанс мрежи едновременно, като за целта се изготвя детайлен медия план.

Ако имате нужда от нашите професионални услуги, съвет, консултиране или обучение в сферата на интернет реклама и интернет маркетинг, не се колебайте да ни потърсите. Пишете ни!