ТЪРСИ СЕ: Digital Account Manager

Публикувана на 18.09.2017

Дигитална агенция Interactive Share вече 8 години е една от водещите интернет маркетинг агенции на България. Агенцията се е специализирала в разработване и реализиране на цялостни дигитални стратегии за компании като Hyundai, Reckitt Benckiser: Durex, Veet , Unilever: Cocolino, Clear, Rexona, OMO, Ficosota: Savex, Bramac, GoodYear&Dunlop, Магазини Mania и други.

С екип от доказани професионалисти, дигитална агенция Interactive Share е предпочитан консултант и партньор при реализиране на дългосрочни дигитални маркетинг активности.

Агенцията е ориентирана изключително към постигане и доставяне на високи финансови резултати, независимо от бизнеса на партньора ни. Нашата цел е да увеличаваме финансовите приходите от дигитални кампании и в същото време дългосрочно дигитално да ангажираме и комуникираме с целевата аудитория.

Какво търсим?

Digital Account Manager

Трябва да обичаш предизвикателствата, да не се плашиш от крайните срокове и да бъдеш креативен в решенията, които съпътстват работата.

А ако притежаваш съответните качества, които търсим, много вероятно е да ти хареса в нашия екип! Трябва да можеш да работиш с хора, да разбираш техните нужди и желания и да можеш да ги напътстваш през целият процес. Акаунт мениджърът е преди всичко човек, психолог, който като диригент управлява целия процес от избистряне на стратегия, концепция и нуждите на клиента, до управление и комуникиране с всички хора в екипа.

source:https://goo.gl/vs1yh5

Какво търсим в теб?
–            Лицето на агенцията пред клиента
–            Презентатор, успешно защитаващ предложенията пред клиента
–            Човекът, които най-добре познава бизнеса на клиента
–            Стратег, с участие, както в творческия процес, така и в медийното планиране
–            Организатор, извличащ максималното от екипа с минимален ресурс
–            Мениджър, който да поддържа активна комуникация с клиента и предава ясно заданието и целите му на специалистите в агенцията
–            Позитивно и градивно отношение към хората

Изискванията:
–            опит на позиция Account manager в рекламна и/или дигитална агенция
–            отлични познания в сферата на онлайн рекламата и онлайн маркетинг (premium and performance media planning, social media marketing, Google Products, email marketing)
–            презентационни умения
–            да мисли, да предлага решения, да решава казуси и проблеми
–            владеене на много добър писмен и говорим английски език
–            умения за работа в екип

Предложението:
–            Професионално развитие в сфертата на дигиталният маркетинг и реклама
–            Управление на клиенти с големи рекламни бюджети
–            Управление на екип до 5 души
–            Личностно развитие
–            Работа в творчески екип от млади специалисти
–            Много добро финансово възнаграждение
–            Атрактивна тримесечна бонусна схема

Ако искаш не само да се докоснеш, но и да бъдеш от хората, които създават новите правила в маркетинга и рекламата, ако искаш да работиш в сплотен екип с позитивно настроение и отношение към работата, то нашата агенция е точното място за теб !

Изпрати ни актуално CV, очакваме те на: talents@interactive-share.com« « Ти ли си новият ни Account Assistant стажант? | Есенен IAB Майсторски клас по дигитален маркетинг » »

Остави коментар

*