Търсиш своето призвание и си решен да научиш нови неща за дигиталния маркетинг?

Публикувана на 02.04.2018

Без амбиция нищо не започва, а без труд нищо не завършва!

Ела на стаж за Pay per click и постигни целите си!

Ако се припознаваш като млад, нахъсан и енергичен човек, който е в постоянно търсене на нови предизвикателства, защо не се пробваш за тази възможност?

В днешния дигитален свят маркетингът и рекламата придобиват все по-различен облик. За да наваксаме с бързите темпове, с които това се случва, трябва да сме в крак с новите тенденции и да ги следим постоянно.

А каква по-добра възможност от това да започнеш от днес да променяш себе си и своето кариерно развитие като си дадеш шанс да станеш част от тази нова дигитална ера?

Ако за теб е интересно да научиш много за CPCCPM и CTR, оптимизацията на Google AdWords, управлението и мониторинга на AdServing Software, принципите на Google Analytics и Facebook и социалните мрежи като цяло, този стаж е идеалния начин да го направиш.

В добавка ще имаш шанса да комуникираш директно с клиенти, да отговаряш за платформите им за дигитален маркетинг и то под зоркия поглед на нашите колеги PPC специалисти.

Работата е динамична, предизвикателна, но и много интересна: даваме ти три месеца в които да се потопиш в сферата на диджитала и да останеш с ценни познания в бъдеще.

Ние знаем, че с усмивка и добра нагласа се постига много, затова те каним в това предизвикателство, като ти предлагаме въжмоност за придобиване на Google AdWords сертификат, много знания и умения, и най-вече забавление.

Ако всичко това ти звучи привлекателно, не изпускай възможността да кандидатстваш за този стаж!

За да кандидатстваш пиши ни на talents@interactive-share.com

Още за нашите стажантски програми: http://interns.interactive-share.com/

 

 Tags: , , ,

« « ТЪРСИ СЕ: Social Media Manager | Запознайте се с новите попълнения в екипа » »

2 Коментара по темата “Търсиш своето призвание и си решен да научиш нови неща за дигиталния маркетинг?”

  1. Жени Николова
    Apr 02, 2018

    Как и къде мога да кандидатствам? И може ли стажът да се води онлайн, като за желаещи, които не са в България?


  2. Jessica Stoilkova
    Apr 03, 2018

    Здравей, Жени. Благодарим за твоя интерес към позицията PPC intern. В статията може да видиш както имейл, на който се кандидатства директно, така и линк към останалите ни стажове. Моля, имай предвид че един стаж при нас би изисквал лично присъствие поради естеството на сферата и поради това, че комуникацията с нашите експерти пo PPC на място би била много по-лесна и достъпна и за двете страни.


Остави коментар

*