Стартира sinoptik.bg – първият български уеб сайт с прогноза за времето

Публикувана на 24.05.2008

Първият български сайт, който предлага детайлна прогноза за времето в 1000 града по света, стартира онлайн на адрес sinoptik.bg.

Sinoptik.bg е първата по рода си родна онлайн услуга, която предлага детайлна десетдневна прогноза за времето през шест часа. Начинът на поднасяне на информация за температурата няма аналог в българското интернет пространство – освен реалната температура, сайтът показва и тази, която усещаме в зависимост от силата на вятъра, влажността на въздуха и други метеорологични състояния.

Потребителите могат да персонализират sinoptik.bg, като изберат градовете, до чиито метеорологични условия да имат бърз достъп от менюто „моите градове”. За любителите на българските курорти сайтът показва температурата в актуалните за сезона дестинации.

Стартира sinoptik.bg – първият български уеб сайт с прогноза за времето

Така българските потребители вече могат бързо, точно и навреме да се информират за състоянието на времето и да разчитат изцяло на sinoptik.bg, за да планират дните, облеклото за деня или багажа в куфарите си на път за избраната дестинация.

С този уникален информационен продукт Нет Инфо.БГ задоволява нуждата на българските потребители от достоверна информация на различна тематика. Прогнозата за времето е една най търсените теми в интернет от много широк кръг потребители на възраст от 20 до 55 г., според Foreca, с чието партньорство sinoptik.bg предоставя тази информация онлайн.« « Уникални данни за класация на българските сайтове по Нилсън Онлайн | Уеб Фестивала в Албена 2008 вече има Жури » »

6 Коментара по темата “Стартира sinoptik.bg – първият български уеб сайт с прогноза за времето”

 1. Oggy
  May 24, 2008

  Приятно, нетинфо с още една крачка напред. За забавление дръпни градусите до -50, да видиш какво пише ;)


 2. Bruno Dante
  May 24, 2008

  basi majakata ebasi ,nema ni stolove ni masi


 3. Джош
  May 25, 2008

  Глупости на търкалета.


 4. Крис
  Jun 08, 2008

  Готино е сайтчето, поне до сега не сме имали тази информация преведена на български. Аз лично ползвам тази услуга от weather.msn.com – единствената услуга, която ме кефи от едноименния портал….

  Проблах търсенето. Следващия уикенд ще бъда в Батак и понеже е български сайта, реших да видя какво ще ми покаже. Разочароващо – отваря ми времето за Батана, Алжир. Дори msn се правя по-добре като показва прогноза за Батак, с уточнението, че това е прогнозата за Пазарджик. По добре Пазарджик отколкото някъде в Алжир.

  Има още какво да се желае по сайта, но определено дизайна ми харесва. Времето ще покаже….


 5. Петър
  Nov 07, 2008

  За времето в България ползвам сайта http://www.webcambg.com където има освен информация за времето и прогноза и уеб камери предаващи в реално време. Така информацията е супер достоверна и го няма субективния момент “усеща се като …” :)
  а освен това има и мобилна версия – за GSM-те и Wireless устройствата – голям купон!


 6. iovka mechkarova
  Aug 16, 2009

  на мен ми допада……….


Остави коментар

*