Стартира AutoForums.BG – нишова мрежа за онлайн реклама

Публикувана на 18.05.2009

Стартира AutoForums.BG - нишова мрежа за онлайн реклама

Представяме ви новата и уникалната за България мрежа за нишово таргетирана реклама AutoForums.BG. Тя обединява в общ рекламен канал над 25 от водещите български автофоруми, авто сайтове и социални автомобилни мрежи. Това са web 2.0 портали, където съдържанието се генерира предимно от потребителите и е насочено към потребителите.

Мрежата се посещава от над 100 000 посетители дневно, които генерират над 1 200 000 импресии. В авто форумите са регистрирани близо 400 000 потребители, които са написали над 10 000 000 мнения и са споделили десетки хиляди файлове. Във всеки един момент онлайн в порталите общуват между 3 000 и 7 000 посетители.

AutoForums.BG предлага гъвкави възможности за Premium и Performance онлайн реклама на достъпни цени и високо качество на услугата. Предимството за рекламодателите е, че рекламните позиции са стандартизирани и се управляват от единен рекламен център.

От май 2009 г. посещаемостта и демографията на посетителите в сайтовете на рекламна мрежа AutoForums.BG се измерва от независимата агенция Gemius.

Проектът AutoForums.BG е разработен от иновативната интернет компания User Media. Екипът на User Media имплементира във всички авто форуми и сайтове единен стандарт за реклама, който се управлява с общ софтуер за мениджмънт на рекламните кампании.

Всеки клиент получава потребителско име и парола, с които да следи ефективността и развоя на своята кампания, за да я оптимизира в движение. Всеки рекламодател получава също така персонално внимание, професионална консултация и отговор на въпросите си от екипа на User Media.« « Активна Sales политика и добър PR отново показват от интернет медийната група НетИнфо | Лоялност на Медиите към Рекламните агенции по време на криза! » »

8 Коментара по темата “Стартира AutoForums.BG – нишова мрежа за онлайн реклама

 1. Krasimir Stefanov
  May 18, 2009

  Поздравления. За мен това е една нова медийна група, принципно доста различна от всички останали до момента.
  Един наистина добър пример за обединение на конкуриращи се сайтове.


 2. vagon
  May 20, 2009

  Браво ! Идеята си я бива .


 3. bateToni
  May 20, 2009

  Идеята е много хубава, пожелавам им успех в начинанието!


 4. Oggy
  May 20, 2009

  Като да не повярва човек :) Прочетох внимателно два пъти да съм сигурен :) То това си е за пример в Европа бре Българи! Сега остава и да си свършат добре работата с продажбата на тези пространства и всички да са доволни! Успех!


 5. Ник
  May 20, 2009

  Добра идея, особено ако може да се прехвърля от ниша на ниша, иначе е интересна само за хората занимаващи се със автомобили.

  Успех!


 6. Simion Pateev
  May 21, 2009

  Здравейте, благодаря за коментарите :-)

  @Оги – въпрос на време е пазарът да научи за услугата, за да се възползва от нея. В момента запознаваме пазара (рекламодатели, агенции и потенциални клиенти) и смятаме, че до наесен ще се задвижат нещата. Първите кампании започнаха вече.

  @Ник – ако всичко върви добре, ще се прехвърлим и на други ниши. Подготвяме се вече :)

  Поздрави!


 7. AM
  May 22, 2009

  Прекрасна идея! Звучи ми толкова познато ;)


 8. Владо
  May 25, 2009

  Изключително полезно и готино! :) Предлагам обаче да се излезе от стандартните формати с банерите – аудиторията и форматите го позволяват(това все пак са форуми). Например да има по една стики тема за дискусия (ако им стиска на рекламодателите) по темата на рекламата докато тече самата кампания.

  Поздравления за идеята и реализирането и.
  Владо


Остави коментар

*