Стартира уеб сайта sportni.bg/euro2008 на Нет Инфо.БГ

Публикувана на 20.05.2008

Скоро стартира уеб сайта sportni.bg/euro2008 на Нет Инфо.БГ. Уеб сайта ще отразява всичко свързано с Европейското първенство тази година.

Уеб сайта sportni.bg/euro2008

С оригинално поднесено съдържание, сайтът пресъздава неповторимата емоция на първенството, като превръща потребителите си в повече от фенове. От началото на първенството за потребителите на сайта ще коментират спортният журналист Асен Спиридонов, реферът Ангел Бекяров и още популярни имена, свързани с футбола.

Генерален спонсор на медиата е Обединена Българска Банка. Други рекламодатели, които видях са Bet-at-home, Jim Beam, Lufthansa.

Лого на уеб сайта sportni.bg/euro2008

Разбира се, уеб сайта се комуникира усилено в онлайн медиа мрежата на Нетинфо. Този похват отдавна е известен у нас и в чужбина. Всички големи уеб медии в България промотират по този начин новите си уеб сайтове и така реално му дават един страхотен старт.

Какво мислите за уеб сайта? За дизайна и програмирането? За User Experience?« « Нова уеб медиа група влезна в България | Стартира уеб сайта dnevnik.bg/euro2008 на Economedia » »

5 Коментара по темата “Стартира уеб сайта sportni.bg/euro2008 на Нет Инфо.БГ”

 1. Може да се каже, че нет инфо “откриха първенството”. С нетъпение чакам да видя с какаво ще отговорят на удара останалите спортни сайтове.


 2. тошко
  May 20, 2008

  браво на Нет Инфо! Забелязал съм, че винаги отразяват големите спортни събития в специално създадени сайтове!


 3. Oggy
  May 20, 2008

  Сайта ми напълни душицата като го видях, имаха малък бъг долу вдясно, но идеята и изработката са мн приятни. Остава и ние да бяхме сред участниците на първенството… :)


 4. kolevski
  May 21, 2008

  Добро изпълнение като дизайн, предполагам че и като съдържание няма да се изложат.

  Без забележки към момента :)


 5. Петър
  May 24, 2008

  Да, доста добра работа са свършили. Имам някой забележки относно дизайна, но да не издребняваме, пък и тук се говори за реклама.

  Всъщност пиша този коментар за да ви покажа нещо, което ми попадна съвсем случайно докато четях някъде. Ето как НетИнфо отразиха Европейското в Португалия през 2004-та: http://euro2004.gbg.bg/

  Виждате ли разликата между епохите ? Аз я виждам…


Остави коментар

*