Стартира уеб сайта dnevnik.bg/euro2008 на Economedia

Публикувана на 21.05.2008

Тези дни стартира още един уеб сайт създаден специално за Европейското по футбол тази година. Уеб сайта е dnevnik.bg/euro2008 като той е част от онлайн медийната група Economedia.

уеб сайта dnevnik.bg/euro2008 на Economedia

Мисля че това е първият подобен проект на тази медийна група. Интересно е партньорството на Economedia и Diema. Забелязах че някои новини в уеб сайта, редиректват към подобен уеб сайт. Този на телевизия Diema – OnTheWeb и в частност специалното му подразделение за Европейското първенство.

С интерес ще следа dnevnik.bg/euro2008, за да видя как ще се развие. Генералният спонсор на уеб сайт е Каменица (ФенКупа).

Какво мислите за уеб сайта? Как ви се струва дизайн и функционалностите? Съдържанието?« « Стартира уеб сайта sportni.bg/euro2008 на Нет Инфо.БГ | Микроблог на EURO2008 от edno23.com » »

8 Коментара по темата “Стартира уеб сайта dnevnik.bg/euro2008 на Economedia”

 1. Ники
  May 21, 2008

  Общо взето няма да има никакъв успех. Влизаш и виждаш огромни менюта нямащи нищо общо със сайта, водят към разни дневенишки места. Има разни новини, които те препращат към други страници, едвам се забелязва основното, отборите, играчите, програмата и т.н. А щом ги откриеш те пращат на някакви списъчета, все едно съм ги направил набързо с word-a. Нещо хич не са се справили.


 2. Oggy
  May 21, 2008

  Да не казвам голяма дума, но временният резултат за мен е : Нетинфо vs Економедиа 1 : 0


 3. Само ме е страх с това темпо, с което се множат новинарските сайтове за еврото, да не се пренасити пазарът в тази ниша. Все пак не вярвам да измислят нови новини от пършенството, дано поне гледните точки бъдът интерсни и различни.


 4. Атанас Каменов
  May 21, 2008

  Много слабо изпълнение, с нетърпение чакам да стартира http://www.euro2008.bg


 5. Dara
  May 21, 2008

  Не искам да коментирам изпълнението, но в този блог не се ли гледат проектите от гледна точка на интернет рекламата? Замислете се тогава за този и дали е слабо изпълнение или няма да има успех. Очевадно вече има ;) Или зелените полета отстрани са незабележими…


 6. Oggy
  May 22, 2008

  Правилно отбелязано Дара. Аз предпочитам Бекс хехе :)


 7. Ицо
  May 23, 2008

  @ Атанас Каменов: Не може да има сайт със запазена марка на Уефа, дори и с азарбейджански домейн. Така че този сайт няма да го има….


 8. […] събития. След специално създадениятуеб сайт за Европейското по Футбол сега колегите от Economedia са създали и такъв за […]


Остави коментар

*