Стажантската програма на Interactive Share продължава

Публикувана на 17.02.2014

Дигитална агенция Interactive Share набира ентусиазирани стажанти за позициите Social Marketing Specialist и Social Designer. Не се колебайте да кандидатствате, дори и с основните си познания в сферата на онлайн рекламата, маркетинга и/или дизайна. За нас е от значение да имате желание и готовност да се учите. Опитът ни с предишни стажанти от началото на програмата през 2013 година показва, че мотивацията е основен компонент за успех при нас.

Подходящи сте за позицията на Social Marketing Specialist, ако популярните социални мрежи и социални медии са ви познати. Въображението ви е достатъчно услужливо, за да пресъздаде в текст и картина това, което е подходящо като съдържание за съответния бранд. Важно е да не изпитвате затруднения с позицията на запетайките в простите и сложни изречения, да използвате правилно пълния и краткия член и да сте критични към правописа си. Ако се интересувате от конкретното предложение, продължете тук.

За да се чувствате удобно на позицията Social Designer, ви е необходимо желание да усъвършенствате техническите си умения и способности за работа със специализиан софтуер. Още изисквания за стажанта, който търсим, открийте тук.

Не се колебайте, ако сте сигурни, че искате да се развивате в дигиталната среда. Очакваме ви!« « Февруарска Среща на онлайн бранша | Кой какво ОБИЧА в работата си? » »

Остави коментар

*