Среща на онлайн бранша, лято 2013

Публикувана на 24.06.2013

Ако лятото имаше мирис той определено щеше да е на ароматен стрък мента от чашата с Мохито на изящната млада дама, вперела поглед във вълните, докато чайките и виковете за топла царевичка звънко огласят плажната ивица. И ако това все още е мираж , традиционната лятна среща на онлайн бранша е факт.

За поредна година дигитална агенция Interactive Share ще е импровизиран домакин и ще събере под един покрив представители на онлайн медии, издатели, рекламодатели, дигитални, рекламни, уеб и SEO агенции и всеки един визиращ себе си – свързан с онлайн рекламата.

Целта е ясна. В неформална обстановка да поговорим, какво трябваше и какво постигнахме през изминалото шестмесечие. Какви са новите цели, които си поставяме и какви тенденции ще очертават съвместния ни път. Ако силата ви не е в приказките, а в действията, не се притеснявайте! Вярваме, че ще намерите достоен съперник за вас на Джага масата. Всичко това в приятна приятелска атмосфера с ледено студени питиета от съ-домакините ни от Betahaus│Sofia.

Дата: 1 юли 2013г.
Час: 19h
Място: Beta│Caffe @ Betahaus (ул. Крум Попов 56-58)
Вход: Свободен

Не пропускайте да се присъедините във Facebook събитието ни!

За да е пълно удоволствието от тази новина, предлагаме ви да си потопим в запазените емоции от изминалите среши – тук, тук и тук.« « Gemius AdMonitor – Mobile vs Desktop | По пътя към истината » »

2 Коментара по темата “Среща на онлайн бранша, лято 2013”

  1. ventsislav
    Jun 24, 2013

    Там сме :)


  2. Mario
    Jun 30, 2013

    Аз с никой не се познавам все още, но защо пък това да не се промени утре :)


Остави коментар

*