Сертифициран партньор Google AdWords

Публикувана на 25.07.2011
Сертифициран партньор - реклама Google AdWords

Сертифициран партньор Google AdWords

Имаме удоволствието да уведомим всички наши клиенти, партньори и приятели, че дигитална агенция Interactive Share вече официално има сертификат за създаване и управленние на рекламни кампаниии в Google AdWords.

За потвърждение, можете да кликнете на изображението в дясно.

Рекламата в Google все повече заема основно място в онлайн рекламинте стратегии на редица наши клиенти. Затова и ние, в желането си да им предоставим максимално добра услугата, инвестирахме в образование и квалификация, за да успеем да покрием изискванията за настоящия сертификат. Получаването на този сертификат е изключително трудно, много малко компании в България го притежават, което е още една причина да сме щастливи и горди от това, че вече го имаме. Чрез този сертификат Google потвърждава, че ние имаме опита и нужното знание да реализираме ефективни интернет рекламни кампании в Google Adwords за нашите клиенти.

Надяваме се, че сега доверието към предлаганата от нас услугата – реклама в Google Adwords – ще се увеличи що се касае до клиентите, и ще можем с по-голям успех да постигаме още по-добри резултати.

Вие ни познавате – за нас ефективността е преди всичко!Tags: , ,

« « Използваме ли Google Analytics тагове? | И за Rich media форматите вече има стандарти! » »

3 Коментара по темата “Сертифициран партньор Google AdWords”

 1. Честито!


 2. Peter
  Jul 31, 2011

  YEAH :)))


 3. Emo
  Dec 09, 2011

  Браво, а ако колекционирате сертификати, кандидатствайте за такъв и в АдсБГ.инфо.


Остави коментар

*