Семинар “Ефективна реклама в Google AdWords”

Публикувана на 09.04.2012

На 03.04.2012 г. (вторник) проведохме първия семинар на тема “Ефективна реклама в Google AdWords“, организиран от Interactive Seminars. Свалихме снимките, прочетохме анкетите и сме готови да споделим с вас как протече събитието.

Програмата започна с откриване на семинара от Мартин Попов, последван от първия лектор – Ясен Дамянов, чиято презентация запозна начинаещите присъстващи с основните функционалности на Google AdWords. Веднага след него на сцената се появи Норбърт Симионеску – специалният ни гост лектор от Google Румъния.

Редът на Google AdWords специалистите бе:

  • Станимир Димитров, който в детайли разгледа софтуера и най-добрите средства (tools) за управление на кампании;
  • Александър Георгиев засегна най-често срещаните грешки, оптимизация чрез A/B testing;
  • Георги Георгиев с използване на Google Analytics за по-доброто отчитане на кампании, Ecommerce. :-)


С няколко думи – семинарът протече повече от добре, а присъстващите слушаха, задаваха въпроси и си записваха. Надяваме се, че целта на събитието е била достигната, а от обратната връзка ни дава основание да сме радостни от предприемането тази крачка.


Определено тема е интересна и ние, като сертифициран партньор на Google AdWords, ще продължим да следим, да пишем статии и да ви информираме за най-новите и най-добрите практики, които прилагаме.

Какво следва?
Скоро ще обявим датата на провеждане на следващия семинар!

Идеите и желанието са големи, остава да ги реализираме във времето една по една.
В тази връзка започнахме да се подготвяме следващата среща на онлайн маркетинг бранша! Който е присъствал – знае, който не – нетуъркинг, хапване, пийване и коментиране на актуални теми (мобилният маркетинг например :-) ). Очаквайте повече информация скоро…Tags: , , , , ,

« « Официалният представител на Google за България ще присъства на семинар “Ефективна реклама в Google AdWords”! | Присъединете се към “Живият глас на онлайн рекламистите” » »

Остави коментар

*