Решил си да променяш себе си и света? Стани стажант в дигиталната реклама

Публикувана на 13.09.2016

 

Не е необходимо да влизаш в политиката, за да влияеш на света и хората около себе си. Просто стани PPC и се наслади на това, което ще се случи!

untitled-1

Ти си отговорен и организиран студент, с желание да навлезе в сферата на онлайн маркетинга и рекламата. За теб CPC, CPM и CTR не са просто буквички, а нещо, което силно привлича вниманието и интереса ти.

Освен това, си съумял да разбереш, че как ще ти се стече животът, си зависи само от теб и твърдо си решен да действаш в посока развитие в професионален план.

Ако е така, ние сме готови да те научим как да изграждаш, управляваш и оптимизираш в AdWords, как да работиш и правиш мониторинг с AdServing software и как да комуникираш с клиенти по време на срещи.

Ще ти покажем как да използваш Facebook не само за споделяне на снимки, но и за правене на реклама и какъв е принципът на работа на Google Analytics. 

Като цяло, ще се научиш как да движиш рекламните кампании на наши клиенти, освен в социалните мрежи и Google, но и в останалите платформи за дигитален маркетинг.

Повярвай, не е толкова сложно, колкото ти звучи. Работното ни място е пълно с позитивни и усмихнати хора, готови да ти помагат във всеки един момент в пътя ти към успеха!

Приготви се за интересна, но и изключително динамична работа, която ще ти даде много нови познания и опит, и ще те кара в следващите три месеца да ставаш сутрин с усмивка и да идваш на работа с нетърпение.

Ако това е работата за теб и ти си човекът за нас, ние може да ти предложим освен  знанията, необходими за Google AdWords сертификат, но и възможността за професионално развитие в една от водещите дигитални агенции на пазара.

 

Ти решаваш!

 

Ела на стаж и преобърни живота си! Кандидатствай за тази или други от стажантските ни програми.

 Tags: , , , , , , ,

« « Майсторски клас на IAB с наше участие | Искаме “ТИХО” да ви споделим за нашия нов проект » »

Остави коментар

*