Регистрациите за Български награди за уеб 2011 започват

Публикувана на 26.04.2011

Български награди за Уеб

Български награди за Уеб


За трета поредна година Българска уеб асоциация (БУА) провежда конкурса Български награди за уеб, който ще протече в периода 26 април – 23 юни 2011 г. Като член на БУА, Interactive Share се включва в медийната подкрепа на тазгодишната инициатива, като ще се стараем редовно да получавате актуална информация около конкурса.

Категориите са разделени в следните три направления – Браншови награди за уеб, Медийни награди за уеб, Професионални награди за уеб.

В конкурса могат да участват всички уеб сайтове, уеб приложения, онлайн рекламни кампании и онлайн форми, създадени в България, като всеки проект може да участва в една или няколко категориите спрямо изискванията. Заявки за участие могат да се подават в периода от 26 април до 31 май 2011 г. в сайта на конкурса www.webawards.bg.

Проектите ще бъдат оценявани от отделно жури за всяка от групите в конкурса, съставено съответно от представители на бизнеса, медиите и професионалистите в уеб бранша. Оценяването ще бъде публично и явно, като процесът на избор на победители в категориите ще включва и представяне на финалистите на живо на 22 юни 2011 г. Част от конкурса ще бъде и дискусия, която ще представи добри практики от дейността на БУА и нейни партньрски организации и компании.

Финалният етап на конкурса ще се проведе в хотел „Арена ди Сердика”, гр. София, на 22 юни, когато финалистите ще защитават своите проекти и на 23 юни, когато ще е церемонията по награждаване на победителите.

Златен спонсор на конкурса е SuperHosting.BG, Сребърен спонсор е Вискомп ЕООД.

Конкурс Български награди за уеб 2011 се провежда с подкрепата на:
„Девин” АД, Фондация „БГ Сайт”, БАСКОМ, ИКТ Клъстер, АСТЕЛ, БАИТ, Интерактив Асошиейшън България (ИАБ), Национален съвет по саморегулация (НСС) и Българска Асоциация на Рекламодателите (БАР).

Официални медийни партньори на конкурса са:
Дарик Уеб, Списание .net, IDG.BG, BusinessHow-съветник по предприемачество, Списание SignCafe, NEG.

Медийни партньори на конкурса са:
Програмата Медия Груп, capital.bg, dnevnik.bg, azcheta.com, blitz.bg, comfort.bg, dir.bg, interactive-share.com, mail.bg, mypr.bg, seenews.com, tvtv.bg, webcafe.bg, proyavi.bg, versia.bg.

Като една от водещите дигитални агенции на българския пазар, Interactive Share ще участва на конкурса с проекти реализирани за свои клиенти. Очаквайте скоро повече информация с кои проекти ще участваме на конкурса.Tags: , , , ,

« « Онлайн магазините и Google AdWords | Пролетна среща на онлайн бранша – 12.05.2011 » »

Остави коментар

*