Рая Янакиева Google Adwords Specialist

Публикувана на 12.02.2013

Рая Янакиева е сертифициран Google Adwords Specialist. Присъединява към Interactive share, обогатявайки профила на компанията като сертифициран Google Adwords партньор. Рая ще създава и управлява кампании на клиенти в различни онлайн платформи, ще следи и оптимизира случващото се. Нейната тежка задача е да направи кампаниите на клиентите максимално ефективни и да повишава възвращаемостта на инвестициите им вложени в интернет рекламата. Това e и главната цел, която Interactive share следва при разработването на всеки един проект. Тази цел определя стила на работа на всеки член от екипа ни и движи компанията напред и нагоре.

Как започна да се интересуваш от онлайн активности?
Професионалният ми опит започна със стаж, който ме въвлечe в света на социалните мрежи. Продължи с Google AdWords, където окончателно се влюбих в онлайн рекламата и… Google продуктите. Радвам се, че вече принадлежа към екипа на Interactive-share.

Какво образование имаш? С какво се занимаваш, освен работата?
Бакалавър по Маркетинг. Скорошните ми цели са да взема още изпити, свързани с Google AdWords и да „изям с кориците“ Google Analytics:) С Google просто не можеш да останеш гладен…

Какво те вдъхновява?
Вдъхновяват ме хора. Хора, които са мотивирани да си свършат работата добре и да се учат. Иначе обичам да ходя по планините, а отскоро и да карам ски.

За връзка с Рая:
raya.yanakieva@interactive-share.com
тел. 0894 661 074« « Диана Ангелова – Sales Manager | Интерактив Шеър представя услугата Facebook Retargeting » »

Остави коментар

*