Първото уеб изложение “WebXpo” насочено към интернет бизнеса у нас вече е факт !

Публикувана на 27.04.2009

Първото интернет изложение WebXpo насочено към уеб индустрията у нас

Отдавна не бях писал в уеб блога на дигитална агенция Interactive Share, но ето сега ми се отдава шанс да се реванширам с една страхотна новина за цялата интернет индустрия у нас.

Вече е факт, първото уеб изложение в България, “WebXpo” ще се реализира между 05 и 06 Юни 2009 г., от 9:00 – 18:00, в Международен Панаир Пловдив.

Уникалното по рода си събитие е насочено основно към интернет бизнеса в България. Главните цели на WebXpo са да запознае изложители и посетители с тенденциите и бъдещето на уеб пространството в България; да запознае рекламодатели с възможностите за реклама в интернет; да се даде възможност на фирми от интернет бранша за директни продажби на свои продукти и услуги; да представи бъдещето на интернета, като инструмент за борба с финансовата криза, защото той е по-евтин, по-ефективен, по-лесно измерим.

WebXpo

Кои ще са изложителите?

– Онлайн медии, Уеб 2.0 сайтове, Интернет групи
– Услуги за интернет бизнеса
– Фирми за Уеб дизайн, Уеб Разработка, Интернет Маркетинг
– Онлайн магазини
– Уеб базирани/Мобилни приложения
– Фирми, предлагащи кариера или финансиране в сферата на IT и интернет
– Лични сайтове и блогове (50% отстъпка)
– Професионалисти на свободна практика (50% отстъпка)

На изложение WebXpo могат да вземат участие и интернет потребители с лични сайтове и блогове, както и професионалисти на свободна практика.

Посетителите ще бъдат изцяло потенциални клиенти от страна на:

– Рекламни агенции и фирми, интересуващи се от реклама в интернет;
– Фирми и организации, желаещи да изградят/подновят цялостната си интернет визия;
– Фирми и организации, интересуващи се от уеб и мобилни приложения;
– Компании, интересуващи се от услуги в областта на хостинг, хардуер, софтуер, интернет и други;
– Хора, желаещи да се развиват в областта на IT и интернета.

Ето защо има смисъл да участвате чрез рекламен щанд или като посетител на първото по рода си у нас уеб изложение – WebXpo. Всички присъстващи ще имат възможност да направят нови контакти с хора от тяхната страна, както и реално да извършат изгодни бизнес сделки.

WebXpo

Целите на организаторите са:

Много хора казват, че интернет бизнесът няма нужда от офлайн прояви, защото всичко е на един клик разстояние. Ние казваме, че нищо не може да замени личния контакт! Целта на WebXpo 2009 е да стимулира личния контакт между фирми и организации в интернет бранша от цяла България.

Регистрацията за изложители е задължителна. Може да се регистрирате онлайн тук. Условия и цени за изложители може да намерите тук. Такса за посетители няма. Регистрацията в деня на събитието, на входа на панаира е задължителна.

Ако искате да станете медиен партньор или спонсор на събитието, повече информация тук или пишете на Ованес Ованесян, имейл: info /at/ webxpo . net, тел: 0885 037 497.

Дигитална агенция Interactive Share подкрепя организаторите на WebXpo и освен като медиен партньор ще има рекламен щанд. Всеки който иска да се запознае с нас или с нашите услуги ще има тази възможност да го направи на живо.

Ние апелираме към всички интернет фирми и агенции както и обикновени хора, които имат интерес към интернет индустрията да заповядат на уеб изложението WebXpo и да подкрепят тази чудесна инициатива!

Очакваме ви !« « Само положителени мисли и чувства след Първата SEO Конференция в България | Активна Sales политика и добър PR отново показват от интернет медийната група НетИнфо » »

2 Коментара по темата “Първото уеб изложение “WebXpo” насочено към интернет бизнеса у нас вече е факт !

 1. Krasimir Stefanov
  May 13, 2009

  Хубава инициатива. Чудесна е. Обаче защо трябва да се провежда в период в който се провежда Медийния фестивал в Албена!!!
  И без това събитията касаещи WEB бранша в БГ са достатъчно малко за да се провеждат по едно и също време на различни места.


 2. Oggy
  May 13, 2009

  Именно, и аз това попитах Мартин. Нелогично е просто, както и да се погледне. Дано получим обяснение Краси :)


Остави коментар

*