Продавай повече онлайн с AdWords и Analytics

Публикувана на 04.12.2013

300x250Обучението за ефективни рекламни кампании и правилно разчитане на информацията от потребителите Продавай повече онлайн с AdWords и Analytics ви очаква!

Запознайте се с възможностите на Google AdWords, ефективно управлявайте вашите Adwords кампании и придобийте практически умения за работа с платформата.

Овладейте правилното разчитане на информацията, която ви носят потребители на вашия сайт с платформата Google Analytics – кои са те, какво е поведението им на вашия сайт, какво ги провокира или отблъсква да направят покупка или друго желано от вас действие, как да измервате и оптимизирате рекламните си кампании.

Продавай повече онлайн с AdWords и Analytics ще се проведе на 14.12.2013 (събота) в Interactive Seminars Academy, София. Разгледайте пълната програма и допълнителна информация, какво ще получите от обучението.

Лектор на обучението ще бъде Мартин Войнов, Senior PPC Manager в дигитална агенция Interactive Share, практик с над 4 годишен опит и сертифициран Google AdWords и Google Analytics експерт.

Местата са ограничени, запазете вашето място още днес!« « Ти ли си новият ни Web developer? | Бандата на Interactive нараства » »

Остави коментар

*