Презентация на Yahoo.com в България

Публикувана на 24.10.2008

За всички които още не са разбрали Yahoo Mail вече се предлага като реклама в България, чрез новите им партньори Investor.BG.

На презентацията по случай обявяването на това партньорство преди една седмица, колегата от Yahoo.com – Марвин Лиао направи кратко представяне на Yahoo.com, за ръста на интернет пенетрацията в света и европа, за Broadband пенетрация, представи и кратки данни от Нилсън Онлайн за трафика на категориите у нас, изнесе и интересни данни за трафика на българските потребители които използват Yahoo Mail и друга полезна информация.

За тези които не успяха да присъстваха на презентацията на Yahoo.com или тези които не знаеха за нея им давам възможност сега онлайн да се запознаят със самата презенатция.

Надявам се да ви е интересна! ENJOY!

Искам да благодаря специално на колегите от Investor.BG за предоставянето на тази презенатция.Tags:

« « Кой ще спечели от Световната Финансова Криза? Интернет рекламата разбира се! | Финансова криза + Интернет реклама = 2009 год. » »

Един коментар по темата “Презентация на Yahoo.com в България”

  1. Geo
    Oct 24, 2008

    На една две страници видях Confidential Yahoo! – Do not redistribute! … не знам как се вписва това. Иначе рекламно представяне… най-интересни ми бяха цифрите за потребителите им в България – 1700000 уникални на месечна база, което сравнително добре кореспондира с данните от проучванията за проникването на интернет. Процента жени/мъже винаги съм го подозирал :-)


Остави коментар

*