Презентация за Ефективност в онлайн рекламата чрез Landing Page, семинар на БГ Сайт 2009

Публикувана на 11.11.2009

Конкурс за онлайн маркетинг и реклама БГ Сайт 2009

За всички, които не успяха да присъстват на моята презентация на семинара, част от БГ Сайт 2009 и за тези които не са успяли онлайн да я гледат, публикувам презентацията тук, с надежда да ви бъде полезна и интересна.

Както повечето от вас знаят, вчера се състоя семинара за онлайн маркетинг и реклама, който всеки път съпътства конкурса БГ Сайт 2009, който тази година навърши 10 год. – честит рожден ден БГ Сайт!!

Победителите можете да видите тук. Тази година участвахме и ние, дигитална агенция Interactive Share, която спечели престижното второ място в категорията “Интернет реклама” с кампанията на нашият клиент Superhosting.bgПромоционален продуктов уеб сайт за Виртуални Сървъри създаден специално за целта на кампанията.

Вчера на семинара в х-л Форум, много известни имена от родното интернет пространство направиха интересни и полезни презентации. Презентации имаха, Веселин Ангелов от Gemius, Венци Костов от перформънс мрежата Httpool.bg, Жанет Найденова почетен прецедател на Интерактив Асошиейшън България (IAB), като нейната лекция и последвалата дискусия повдигнаха много въпроси, на които се надявам всички скоро да получат отговори. Според мен всички ние, трябва да подкрепим IAB Bulgaria, и да се обединим за да може тази организация да бъде създадена от правилните хора и да работи и защитава нашите интереси в областта на интернет реклама и маркетинг.

Преди моята презентация, Огнян Младенов то SEOM представи много добре подготвена презентация на тема “SEO анализ стъпка по стъпка”. Той говори много интересно и увлекателно за SEO, и определено смятам, че отново направи една от най-добрите презентации на този семинар.

Линкове от презентациите можете да намерите както на уеб сайта на БГ Сайт 2009 така и тук:

Огнян Младенов: SEO анализ на уеб сайт – стъпка по стъпка. – презентацията

Жанет Найденова: Представяне на Интерактив Асошиейшън България (IAB) – презентацията

Венци Костов: Run of Users или Предсказуемо Поведенческо Таргетиране – презентацията

Ирина Янчовска: Дейта центровете – сигурен дом за бизнеса – презентацията

Приятно четене ! :)

Споделете вашето мнение тук, относно конкурса и семинара БГ Сайт 2009, намирате ли за полезен и важен този конкурс? харесаха ли ви презентациите? кои лектори се откроиха? какво смятате за IAB Bulgaria? и т.н.« « “Web Meet – 2009 Closing Event” – Нова среща на Интернет Бранша !!! | Реклaмна платформа EasyAds / www.easyads.bg » »

4 Коментара по темата “Презентация за Ефективност в онлайн рекламата чрез Landing Page, семинар на БГ Сайт 2009

  1. Justine
    Nov 11, 2009

    мерси Марто!


  2. […] Landing страници. Мартин е публикувал презентацията си в блога си, а аз успях да заснема една снимка от […]


  3. 10x, сега го виждам!


  4. […] 2.Landing Page е другият важен елемент от една интернет кампания. Почти винаги подценяван и пренебрегван, реално това е мястото, където можете да накарате потребителя да купи вашите продукти, да участва в игра с награди, да се регистрира за тест драйв, да си свали интересен каталог, да се абонира за получаване на email newsletter, да получи талон за отстъпка при офлайн покупка, да вземе клубна карта и т.н. […]


Остави коментар

*