Предизвикваме те да бъдеш активен! Нашият нов проект.

Публикувана на 25.08.2016

DSC08387Отдавна си мечтаеш да заведеш семейството на дълго-чакана почивка или да поемеш в неясна посока със своите най-верни приятели?

Искаш да можеш да вземеш и жената, и децата, и кучето, и багажа, не само колкото се събере, а целия и въпреки това да не пътувате като все едно се возите на влак в Индия.

Искаш да не се налага да оставяш всеки път, колелото, борда или ските вкъщи, а да си ги вземеш със себе си… и тези на приятелите също, и най-накрая да престанат да събират прах вкъщи, докато ти си на ваканция.

Да се движиш спокойно и безопасно както из града, така и до местата, до които се простират мечтите ти.

Мечтаеш да си активен, но все нещо ти липсва. А да си се замислял каква кола караш?

Hyundai, съвместно с Interactive Share решиха заедно да отстранят пречката, пред това да бъдеш истински активен, като подеха кампанията “Hyundai I20 Active TestDrive”. Защото само когато седнеш в новия кросоувър I20, ще можеш да се съгласиш с нас, че това не е просто кола, а истинско изживяване! Освен с функционалния си интериор и удобствоHyundai i20 Active ни впечатли и със своята сигурност на пътя и икономичност. Комбинация, която не оставя никого безразличен. Ето защо Interactive Share с радост се зае да води кампанията на Hyundai за популяризиране на своята визия за удобство, динамичност, сигурност и икономичност, събрани в един кросоувър – Hyundai i20 Active.

За да се увериш и ти в качествата музаяви тест драйв на: 02 80 44 144 или тук и тук, и направи първата крачка към активния живот!

 Tags: , , ,

« « IAB MIXX Awards за втора поредна година в България | Довери ни се и направи чудеса с Оргахим! Нов проект. » »

Остави коментар

*